Cluj vs Malmö FF – Champions League

Malmö FFMFF:s Europaäventyr 2018 fortsätter och det är en tuff drabbning som väntar mot de rumänska mästarna Cluj. Första matchen är två spelas på bortaplan i hjärtat av Transylvanien och trots att MFF är på uppgång blir det ett oerhört tufft dubbelmöte. De rumänska mästarna är inget lag man skojar bort och det lär knappast vara någon vänskaplig atmosfär som väntar bortasupportrarna. Klarar Malmö sig att hålla liv i dubbelmötet tills returen 1 augusti?

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Cluj

De rumänska mästarna från 2017/18 har spelat två tävlingsmatcher sedan säsongen drog igång enbart för någon vecka sedan. I rumänska supercupen blev det seger mot U Craiova 1948 CS efter ett straffmål av Culio. I säsongens första ligamatch ställdes Cluj mot FC Botosani men lyckades inte plocka alla tre poäng trots att man hade ledningen i halvtid. Nu är det MFF som är motståndare och vi hoppas att den relativt svaga formen håller i sig.

Bortalaget Malmö FF

Under nya tränaren Uwe Rösler har de himmelsblå växlat upp rejält. På östtyskens fem inledande matcher som ansvarig för ”di blåe” har det blivit fyra segrar och en oavgjord. I första omgångens Champions League gick det riktigt bra med 5-0 totalt och två stabila insatser. Även i allsvenskan har det sett bättre ut även om det blev ett onödigt poängtapp mot Östersund. Nu väntar Röslers utan tvekan svåraste utmaning i en riktigt tuff bortamatch mot Cluj. Ska fansen fortsätta sjunga tyskens namn på läktarna med den glädje man gjort hittills krävs det att MFF tar sig vidare.

Så här tänker vi

Förvänta er ett Malmö som säkerligen inte kommer riskera något, med all rätt. Det viktigaste för MFF är att hålla resultatet vid liv inför hemmamötet. För på hemmaplan i Europa vet vi att MFF kommer lyftas fram av sin publik. Vi tror dock inte att man klarar segern i Rumänien utan får nöja sig med kryss. Vi väljer därför att betta oavgjort i matchen mellan Cluj och MFF till oddset 3,15 hos Bethard.

Vårt speltips: X i matchen mellan Cluj och MFF till oddset 3,15 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com