Colombia – Japan – Fotbolls-VM 2018

Colombia teamDags för sista gruppen i VM att spela premiärmatcher och tisdagens schema inleds med Colombia mot Japan. På pappret är det den svagaste gruppen men Colombia har en hel del intressanta spelar som bland annat James Rodriguez. För Japans del gäller det att försöka spela på kryss då man absolut inte är tillräckligt bra för att besegra Colombia.

Hämta din bonus på 200% upp till 1500 kronor hos Unibet

Hemmalaget Colombia

Hemlandet till Pablo Escobar ska spela sitt femte VM där den bästa placeringen nåddes i Brasilien 2014, den gången nådde laget kvartsfinal men åkte ut mot värdlandet. Nu har man chansen att gå till åttondelsfinal igen efter att fått en väldigt enkel lottning. Tillsammans med Polen ska Colombia ta sig vidare från gruppen.

Bortalaget Japan

Japan gör sitt sjätte raka VM men har aldrig nått längre än åttondelsfinal. 2014 åkte laget ut gruppen efter gansak svaga insatser. Det blev bara en poäng den gången. Laget saknar inte stjärnor utan har en del offensiva kvalitéer i form av Okazaki, Kagawa och Honda. De måste prestera på topp om det ska bli seger för japsarna. Största stjärnan är dock Honda som är en nationalklenod som alltid hyllas av landet.

Så här tänker vi

Colombia är favoriter i matchen och har betydligt mer offensiva kvalitéer än Japan. Det japanska försvaret lämnar dessutom en del att önska. James Rodriguez är den stora stjärnan i Colombia och spelaren har fått mycket speltid i Bayern München där han absolut har imponerat. Han måste spela bra idag men lär inte ha några problem mot de japanska backarna. Vi väljer att spela på seger för Colombia till oddset 1,74 hos Unibet.

Vårt speltips: Colombia vinner över Japan till oddset 1,74 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com