Colombia – Japan – Fotbolls-VM 2018

Colombia teamDags för sista gruppen i VM att spela premiärmatcher och tisdagens schema inleds med Colombia mot Japan. På pappret är det den svagaste gruppen men Colombia har en hel del intressanta spelar som bland annat James Rodriguez. För Japans del gäller det att försöka spela på kryss då man absolut inte är tillräckligt bra för att besegra Colombia.

Hämta din bonus på 200% upp till 1500 kronor hos Unibet

Hemmalaget Colombia

Hemlandet till Pablo Escobar ska spela sitt femte VM där den bästa placeringen nåddes i Brasilien 2014, den gången nådde laget kvartsfinal men åkte ut mot värdlandet. Nu har man chansen att gå till åttondelsfinal igen efter att fått en väldigt enkel lottning. Tillsammans med Polen ska Colombia ta sig vidare från gruppen.

Bortalaget Japan

Japan gör sitt sjätte raka VM men har aldrig nått längre än åttondelsfinal. 2014 åkte laget ut gruppen efter gansak svaga insatser. Det blev bara en poäng den gången. Laget saknar inte stjärnor utan har en del offensiva kvalitéer i form av Okazaki, Kagawa och Honda. De måste prestera på topp om det ska bli seger för japsarna. Största stjärnan är dock Honda som är en nationalklenod som alltid hyllas av landet.

Så här tänker vi

Colombia är favoriter i matchen och har betydligt mer offensiva kvalitéer än Japan. Det japanska försvaret lämnar dessutom en del att önska. James Rodriguez är den stora stjärnan i Colombia och spelaren har fått mycket speltid i Bayern München där han absolut har imponerat. Han måste spela bra idag men lär inte ha några problem mot de japanska backarna. Vi väljer att spela på seger för Colombia till oddset 1,74 hos Unibet.

Vårt speltips: Colombia vinner över Japan till oddset 1,74 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com