Colombia vs England – Fotbolls-VM 2018

harry kane roarDags för den sista åttondelsfinalen när Colombia ställs mot England i en vad som verkar bli en spännande match. Colombia har växt ju längre turneringen gått medan England har imponerat även om motståndet lämnat en del att önska. Harry Kane ställs mot James Rodriguez i en het kamp på tisdagskvällen!

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Colombia

Colombia inledde VM med att ta ett rött kort och straff efter tre minuter mot Japan. Även om laget kvitterade kunde Japan vinna till slut med 2-1. I matchen efter mot Polen visade Colombia på fin fotboll och vann komfortabelt med 3-0. I en direkt avgörande match mot Senegal visade sig sedan Colombianerna att man är här för att stanna och vann matchen. Detta gjorde att man kammade hem gruppsegern och därmed har ”hemmafördel” i åttondelen.

Bortalaget England

England var inte särskilt hypat inför VM men det unga landslaget har imponerat. Visst var det inte särskilt bra i premiären mot Tunisien men samtidigt visade laget styrka som vann med 2-1 efter dubbla mål av Harry Kane. Just Kane har varit nyckeln och efter två mål i premiären svarade han upp med att ett hattrick mot Panama. I sista matchen mot Belgien vilades Kane lixom åtta andra spelare men det var ingen skräll då England inte ville vinna matchen. Istället förlorade laget och hamnade på den lättare sidan av planhalvan.

Så här tänker vi

England borde nästan åka ut på grund av karma för det är inte särskilt snyggt att lägga sig i en match. Men England är favoriter enligt spelbolagen men vi tror de underskattar Colombia. Laget hade vunnit mot Japan om det inte vore för utvisningen och därefter har man tagit två raka segrar. England är som vanligt överskattade tack vare Premier League-spelare. Vi tror att Colombia vinner till oddset 4,25 hos Unibet.

Vårt speltips: Colombia vinner till oddset 4,25 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com