Colombia vs England – Fotbolls-VM 2018

harry kane roarDags för den sista åttondelsfinalen när Colombia ställs mot England i en vad som verkar bli en spännande match. Colombia har växt ju längre turneringen gått medan England har imponerat även om motståndet lämnat en del att önska. Harry Kane ställs mot James Rodriguez i en het kamp på tisdagskvällen!

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Colombia

Colombia inledde VM med att ta ett rött kort och straff efter tre minuter mot Japan. Även om laget kvitterade kunde Japan vinna till slut med 2-1. I matchen efter mot Polen visade Colombia på fin fotboll och vann komfortabelt med 3-0. I en direkt avgörande match mot Senegal visade sig sedan Colombianerna att man är här för att stanna och vann matchen. Detta gjorde att man kammade hem gruppsegern och därmed har ”hemmafördel” i åttondelen.

Bortalaget England

England var inte särskilt hypat inför VM men det unga landslaget har imponerat. Visst var det inte särskilt bra i premiären mot Tunisien men samtidigt visade laget styrka som vann med 2-1 efter dubbla mål av Harry Kane. Just Kane har varit nyckeln och efter två mål i premiären svarade han upp med att ett hattrick mot Panama. I sista matchen mot Belgien vilades Kane lixom åtta andra spelare men det var ingen skräll då England inte ville vinna matchen. Istället förlorade laget och hamnade på den lättare sidan av planhalvan.

Så här tänker vi

England borde nästan åka ut på grund av karma för det är inte särskilt snyggt att lägga sig i en match. Men England är favoriter enligt spelbolagen men vi tror de underskattar Colombia. Laget hade vunnit mot Japan om det inte vore för utvisningen och därefter har man tagit två raka segrar. England är som vanligt överskattade tack vare Premier League-spelare. Vi tror att Colombia vinner till oddset 4,25 hos Unibet.

Vårt speltips: Colombia vinner till oddset 4,25 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com