Colon vs River Plate – Argentina

Hemmalaget Colon

Mot alla odds har Colon haft chansen att få spela Copa Libertadores (red: Sydamerikas Champions League) men dem snubblade på målsnöret när de förlorade mot Racing med 1-0 i veckan som gick. Men det har varit en minnesvärd tid för Eduardo Domínguezs mannar ändå och med de 48 poäng som man har spelat in gör att man kommer att får delta i  Copa Sudamericana.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Colon har överpresterat hela säsongen och har gjort en otroligt bra resa så här långt. Nu har dem dock tappat lite på slutet och det gör att de halkar efter en anings i tabellen. Med bara en vinst i bagaget på de sista sju matcherna gör att en vinst på mot giganterna River Plate skulle sitta extra bra.

Bortalaget River Plate

Nu har veckan som gått inte varit snällt mot River Plate heller och de har drabbats av dopningsskandaler. Försvararna Lucas Martinez Quarta och Camilo Mayada klarade inte av dopingkontrollen och är numera avstängda från allt spel. Återstår att se om laget också får poängavdrag. Man har också fått se ärkefienden Boca Juniors lyfta i ligan samt att stjärnanfallaren Sebastian Driussi har sålts. Det är viktigt att laget kan kasta av sig alla de negativa nyheterna och prestera som ett lag i dagens match.

Så här tänker vi

Trots att Colon har gjort en supersäsong så här långt så är man inne i en sämre period och man möter ett normalt sett bättre River Plate och detta gör att vi väljer att spela oavgjort till oddset 2.90 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Oavgjort till oddset 2.90 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com