Sätt in 100 kr – få 500 kr

ComeOnAtt spela på nätet innebär risker, det vet vi alla. Då är det kanske inte så smart att sätta in så stora pengar om man nu har en vanlig ”arbetarlön” där man mer eller mindre är pank den 24 varje månad. Men om man ändå gillar att spela och få känna den där extra lilla kicken kan man så klart spela för mindre pengar. Ett bolag du bör vända dig till då är ComeOn som har det absoluta erbjudandet till dig.

Om du väljer att öppna ett nytt konto hos ComeOn kan du räkna med att du är i trygga händer. ComeOn har en bra erfarenhet och vet vad de sysslar med. De vet med andra ord hur de skall ta hand om sina kunder.

Tänk på att inte missbruka detta generösa erbjudande från ComeOn och öppna till exempel flera olika konton för att få ta del av bonusen flera gånger om. Om du gör detta kan ComeOn besluta att stänga ditt konto och beslagta ditt saldo. Det är även viktigt att du läser genom regler & villkor när det kommer till omsättningskrav. Alla bonusar kommer med ett omsättningskrav och du bör känna till vad det är för krav.Om vi åter går till det här med att spela ”smått” kan vara smart till en början om man inte vill sätta familjen eller sin egen ekonomi i kris. ComeOn har det bästa erbjudandet till dig! Om du sätter in 100 kronor får du totalt 500 kronor att spela för. Det är inte dåligt, eller hur? Så helt plötsligt från att vara en ”liten spelare” blir du genast ”en storspelare”.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com