Sätt in 100 kr – få 500 kr

ComeOnAtt spela på nätet innebär risker, det vet vi alla. Då är det kanske inte så smart att sätta in så stora pengar om man nu har en vanlig ”arbetarlön” där man mer eller mindre är pank den 24 varje månad. Men om man ändå gillar att spela och få känna den där extra lilla kicken kan man så klart spela för mindre pengar. Ett bolag du bör vända dig till då är ComeOn som har det absoluta erbjudandet till dig.

Om du väljer att öppna ett nytt konto hos ComeOn kan du räkna med att du är i trygga händer. ComeOn har en bra erfarenhet och vet vad de sysslar med. De vet med andra ord hur de skall ta hand om sina kunder.

Tänk på att inte missbruka detta generösa erbjudande från ComeOn och öppna till exempel flera olika konton för att få ta del av bonusen flera gånger om. Om du gör detta kan ComeOn besluta att stänga ditt konto och beslagta ditt saldo. Det är även viktigt att du läser genom regler & villkor när det kommer till omsättningskrav. Alla bonusar kommer med ett omsättningskrav och du bör känna till vad det är för krav.Om vi åter går till det här med att spela ”smått” kan vara smart till en början om man inte vill sätta familjen eller sin egen ekonomi i kris. ComeOn har det bästa erbjudandet till dig! Om du sätter in 100 kronor får du totalt 500 kronor att spela för. Det är inte dåligt, eller hur? Så helt plötsligt från att vara en ”liten spelare” blir du genast ”en storspelare”.

Lämna en kommentar