Cordoba vs Girona – Spanien Segunda

Hemmalaget Cordoba

Cordoba vs GironaCordoba blev av med sitt La Liga spel när man blev nedflyttad förra säsongen och man slutade sten sist. Men såklart hoppas man på att komma tillbaka direkt efter en helt okej säsong för dom.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De slutade 5a i andra ligan tio poäng bakom vinnarna Alaves och bara en poäng tillgodo för att spela kvalspel till La Liga. 1 poäng som dock räckte till att ta sig till kvalspelet och chansen att få spela i högsta ligan igen.

Tack vara en fin säsong säkrade man platsen i slutet av den eftersom man vann tre och spelade en oavgjord på de 4 sista matcherna. Annat var det i början av säsongen då det såg mörkt ut och man låg på plats 12.

 

Bortalaget Girona

Girona har aldrig spelat i La Liga men var väldigt nära förra säsongen när man precis missade direkt avancemang på bara målskillnad och man förlorade kvalspelet mot Real Zaragoza efter 4-4.

Denna säsong har inte varit riktigt lika vass som förra men de slutade 4a och 16 poäng sämre än förra årets säsong. Men återigen har dom get sig själva chansen att får spela i den högsta ligan

Så här tänker vi

Vi tror att Cordoba på hemmaplan tar denna match och besegrar Girona så Seger 1a för Cordoba till oddset 1.8 hos 10Bet

Vi spelar: 1a, seger för Cordoba hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar