Cordoba vs Girona – Spanien Segunda

Hemmalaget Cordoba

Cordoba vs GironaCordoba blev av med sitt La Liga spel när man blev nedflyttad förra säsongen och man slutade sten sist. Men såklart hoppas man på att komma tillbaka direkt efter en helt okej säsong för dom.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De slutade 5a i andra ligan tio poäng bakom vinnarna Alaves och bara en poäng tillgodo för att spela kvalspel till La Liga. 1 poäng som dock räckte till att ta sig till kvalspelet och chansen att få spela i högsta ligan igen.

Tack vara en fin säsong säkrade man platsen i slutet av den eftersom man vann tre och spelade en oavgjord på de 4 sista matcherna. Annat var det i början av säsongen då det såg mörkt ut och man låg på plats 12.

 

Bortalaget Girona

Girona har aldrig spelat i La Liga men var väldigt nära förra säsongen när man precis missade direkt avancemang på bara målskillnad och man förlorade kvalspelet mot Real Zaragoza efter 4-4.

Denna säsong har inte varit riktigt lika vass som förra men de slutade 4a och 16 poäng sämre än förra årets säsong. Men återigen har dom get sig själva chansen att får spela i den högsta ligan

Så här tänker vi

Vi tror att Cordoba på hemmaplan tar denna match och besegrar Girona så Seger 1a för Cordoba till oddset 1.8 hos 10Bet

Vi spelar: 1a, seger för Cordoba hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com