Costa Rica vs Mexkio – VM Kval

Hemmalaget Costa Rica

Costa Rica som är nästan klara för VM i Ryssland 2018 genom en övertygande 2-0 vinst på bortaplan mot USA i förra helgen. Segern innebär att andraplatsen i gruppen förstärktes och de utökade avståndet till USA till hela sex poäng. Det finns tre direktkvalificeringsplatser som lagen kämpar om och en seger i dag då är spel i nästa års VM helt klart för Costa Rica. De möter dock laget som leder gruppen tre poäng före alla andra.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Costa Ricas seger över USA var en perfekt upprättelse då de förlorade förra gången de möttes i Guld Cupen och på det viset var nog segern extra skön. De har vunnit alla sina kvalmatcher utom en och det var den på bortaplan mot just Mexiko.

Bortalaget Mexiko

Även Mexiko fick en vinst i helgen då dem vann över Panama med 1-0 tack vara ett mål i andra halvlek av Hirving Lozano. Detta var den första matchen sedan de hade blivit utslagna ur Guld Cupen av Jamaica. Mexiko är i en bra form trots det och det blir svårt att ta ett enda poäng av dem om de bara kan spela som de normalt sett brukar göra.

Så här tänker vi

Detta är två riktigt bra lag som möts och som kan varandra väl. Vi tror att båda lagen kommer premiera försvarsarbetet och väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 1.60 hos Comeon

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar