Costa Rica vs Tyskland – Speltips VM 2022

Costa Rica tog en överraskande segeTyskland VM speltips 2022 Costa Ricar mot Japan efter att ha blivit fullständigt demolerade i sin premiär mot Spanien. Därmed kan Costa Rica vid ännu en skräll nå åttondelsfinal. Det blir dock ingen enkel uppgift då de ställs mot Tyskland. Ett Tyskland som i sin första match mot Japan förlorade med 1-2 men sedan efter en sen kvittering tog poäng mot Spanien. Därmed är Tyskland vidare till åttondelsfinal från Grupp E om de vinner mot Costa Rica.

Datum: 1 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: S Frappart (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Costa Rica är klara underdogs

För Costa Rica vore det en smärre sensation om de lyckas vinna mot Tyskland. De föll med 0-7 mot Spanien men lyckades ändå ta en överraskande seger mot Japan. Nu kliver de in i matchen med vetskapen att de är vidare vid oavgjort så länge inte Japan vinner Spanien. Men det kommer att bli tufft för laget enligt oddsen som svensk betting tagit del av.

Tyskland måste vinna

Efter den chockerande förlusten mot Japan var Tyskland i en prekär situation när de låg under mot Spanien i slutminuterna av andra matchen. Men Hansi Flick hjälp av en oväntad hjälte när Fullkrug klev fram i den 83:e minuten med ett klassavslut. Därmed är laget helt plötsligt vidare om de vinner mot Costa Rica.

Tyskland vinner enkelt

Genom att Costa Rica vann mot Japan fick Tyskland en gratisbiljett tillbaka in i VM 2022. Hade Japan vunnit hade Tyskland varit utslagna inför den sista matchen. Nu kliver de in med vetskapen att en seger tar laget vidare. Vi tror de kommer göra en hel del mål och spelar därför över 3,5 mål till oddset 1,80 hos Hajper.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Costa Rica och Tyskland till oddset 1,80 hos Hajper.

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller