Crystal Palace vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Helt förståeligt trodde många att nedflyttningen var säkrad för Crystal Palace när de förlorade sju raka matcher i inledningen. Men de har sedan dess totalt ändrat sig och nu har de istället sju matcher utan förlust. Den senaste matchen mot Swansea slutade 1-1 och det var typiskt en sådan match de förlorade i början av säsongen.

Spela hos Bethard och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Att poängen nu trillar in som de ska har gjort att laget har börjat segla uppåt i tabellen. De har nu lämnat bottengänget men är inte än på fast mark. De har två poäng ner till nedflyttningsstrecket men de har fortfarande matcher kvar mot Arsenal och Manchester United på spelschemat.

Bortalaget Arsenal

Lite av Arsenals problem ligger i försvarsspelet som inte har visat upp någon högre kvalité på sistone. I den senaste matchen mot Liverpool fick vi återigen bevis på det när matchen slutade 3-3. Arsenal såg inte starka ut i den matchen utan får tacka högre makter att det inte blev en förlust.

Även den här matchen ser på förhand ut att bli en thriller för Arsenals del. En tidigare thriller hade laget mot Leicester när de vann med 4-3. På bortaplan har laget fått kämpa extra mycket detta år.

Så här tänker vi

Arsenals bortafacit imponerar inte på oss och Crystal Palace har börjat hitta någonting att bygga vidare på. Vi väljer att spela Crystal Palace Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Bethard

Vårt speltips: Crystal Palace Vinst eller oavgjort hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com