Crystal Palace vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Helt förståeligt trodde många att nedflyttningen var säkrad för Crystal Palace när de förlorade sju raka matcher i inledningen. Men de har sedan dess totalt ändrat sig och nu har de istället sju matcher utan förlust. Den senaste matchen mot Swansea slutade 1-1 och det var typiskt en sådan match de förlorade i början av säsongen.

Spela hos Bethard och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Att poängen nu trillar in som de ska har gjort att laget har börjat segla uppåt i tabellen. De har nu lämnat bottengänget men är inte än på fast mark. De har två poäng ner till nedflyttningsstrecket men de har fortfarande matcher kvar mot Arsenal och Manchester United på spelschemat.

Bortalaget Arsenal

Lite av Arsenals problem ligger i försvarsspelet som inte har visat upp någon högre kvalité på sistone. I den senaste matchen mot Liverpool fick vi återigen bevis på det när matchen slutade 3-3. Arsenal såg inte starka ut i den matchen utan får tacka högre makter att det inte blev en förlust.

Även den här matchen ser på förhand ut att bli en thriller för Arsenals del. En tidigare thriller hade laget mot Leicester när de vann med 4-3. På bortaplan har laget fått kämpa extra mycket detta år.

Så här tänker vi

Arsenals bortafacit imponerar inte på oss och Crystal Palace har börjat hitta någonting att bygga vidare på. Vi väljer att spela Crystal Palace Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Bethard

Vårt speltips: Crystal Palace Vinst eller oavgjort hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com