Crystal Palace vs Brentford – Speltips Premier League

För den som hoppas på en målrik tillställning är kanske inte Crystal Palace – Brentford det givna alternativet. Laget har mötts två gånger tidigare i Premier League med resultatet 0-0 som utfallet i båda fallen. Nu hoppas vi på en mer målrik tillställning mellan de båda lagen. Lagen har inlett hyfsat utan någon enorm övertygelse då Crystal Palace har samlat ihop fyra poäng medan Brentford står på fem poäng.

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Crystal Palace rasade ihop mot City

Crystal Palace har haft ett tufft spelschema under säsongsinledningen. I premiären mötte de Arsenal och föll med 0-2 följt av 1-1 mot Liverpool på bortaplan. Därefter vann de mot Aston Villa i Premier League och tog sig vidare efter seger mot Oxford i EFL Cup. I senaste matchen borta mot Manchester City ledde laget med 2-0 men föll sedan ihop och förlorade med 2-4. Nu återstår det att se hur det går mot Brentford som var förra säsongens stora positiva överraskning.

Brentford hoppas på seger

Brentford har tagit en seger i årets Premier League och det var i den övertygande vinsten mot Manchester United med 4-0. I premiären mot Leicester fick de 2-2 medan också kryssade mot Everton senast. Enda förlusten har kommit mot Fulham på bortaplan. Vidare har Brentford också tagit sig vidare i EFL Cup efter seger mot Colchester med 2-0. De är helt klart klara underdogs inför mötet mot Crystal Palace på bortaplan.

Crystal Palace är favoriter

Tittar vi på oddsen inom svensk betting är Crystal Palace helt klart favoriter att vinna matchen. De har sett bra ut under inledningen på säsongen men ett extremt tufft spelschema gör att de ligger efter i tabellen. Nu är frågan om de kan ta säsongens andra seger. Vi tror att de kan lyckas med detta och väljer därför att spela Crystal Palace som vinnare till oddset 2,10 hos Hajper.

Vårt speltips: Crystal Palace vinner över Brentford till oddset 2,10 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta ett Ultrabet hos Hajper och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com