Crystal Palace vs Everton

Lukako

England, Premier Leauge. Spelstopp 21:00, 2016-04-13.

Medan rampljuset finns i Madrid och läktarna blir fullsatta på Vicente Calderon Stadion lägger jag mitt fokus på häng-matchen i Premier Leauge mellan Crystal Palace och Everton där jag hittar ett bra värde på över 2,5 mål i matchen. I lördags spelade Palace en mycket viktig 6-poängsmatch mot Norwich och gick segrande ur den striden med ynka 1-0. Alan Pardews mannar bör, efter det resultatet, känna sig några kilon lättare, då det ska mycket till om man åker ur Premier League.

Everton hade en svår bortamatch mot ett om något formsvagt Watford förra helgen. Trots ett relativt tröttkört Everton så skapade man många chanser, och ägde dessutom stora delar av matchen med ett bollinnehav på 60%, på bortaplan.

—> Klicka här för att öppna ett konto och få 1000 kronor i startbonus hos Betsafe

Läget i lagen

Crystal Palace kommer från en mycket viktig hemmaseger senast mot Norwich, trots usel prestation. Skadeläget ser bra ut och med en något säkrare ligaplacering lär det bli full fart framåt, tro mig! Everton å sin sida har skador på viktiga spelare som Jagielka och Barkley, vilket kommer att störa laget på ett eller annat sätt. Everton såg tafatta ut senast, men lär vara revanschsugna efter att man i stora delar ägde den matchen.

Speltips

Dagens spel blir över 2,5 mål till oddset 1,95 hos Betsafe. 7 av de 10 senaste matcherna mellan lagen har slutat med ö 2,5 mål, vilket ger oss ett bra värde. Crystal Palace lär komma stärkta med självförtroende efter vinsten senast. Everton saknar den viktiga mittbacksgeneralen Phil Jagielka, vilket kommer innebära stora hål i försvaret hos Everton. Romelu Lukaku fortsätter att ösa in mål och laget ligger på säker mark i tabellen och har egentligen ingenting att spela för. Riktlinjerna för matchen känns klara – full fart framåt!

Över 2,5 mål spelar jag på matchen mellan Crystal Palace och Everton.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com