Crystal Palace vs Liverpool – Premier League

tränare Roy HodgsonPremier Leagues första måndagsmatch ligger vid dörrkarmen och det är Liverpool som åker till London för att försöka ta tre poäng från Roy Hodgsons Crystal Palace. Ett Liverpool som blivit rejält uppskrivet inför säsongen tack vare spännande nyförvärv. Ska ”pool” kunna hota City i toppen krävs det tre poäng mot lag som Crystal Palace. Något Jürgen Klopp säkerligen har en plan för!

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Crystal Palace

Crystal Palace var länge laget som såg ut att åka ur Premier League under fjolårssäsongen. Men laget sparkade sin tränare och tog in rutinerade Roy Hodgson och vände på en femöring. Laget klättrade nio placeringar och tog sig upp till en elfte plats. Laget spenderade sommarens träningsläger i Malmö och det verkar ha gjort susen för man inledde starkt med en 2-0-seger borta mot Fulham. Nu får man en av de tuffaste utmaningarna när Liverpool kommer på besök. Ska man skrälla eller kommer säsongens första förlust?

Bortalaget Liverpool

Liverpool spelade en bra fotboll under förra säsongen och nådde hela vägen till CL-final – där det dock blev förlust. I ligaspelet nådde man en topp 4 vilket innebär CL även i år. Laget siktar dock högre i ligan i år efter att ha värvat på bra under Silly Season. Detta har fått media, experter och hela fotbollsvärlden att tro att Liverpool kan hota City om ligatiteln. I premiären imponerande man stort och vann hemma mot West Ham med 4-0. Fortsätter målkalaset mot Crystal Palace?

Så här tänker vi

Liverpool är flera nivåer bättre än Crystal Palace även om Londonklubben är farliga på Selhurst Park. Vi tror att Liverpool har något på gång denna säsongen och bör vinna mot lag som Crystal Palace. Därför väljer vi att spela en tvåa till oddset 1,47 hos Betsson.

Vårt speltips: Liverpool vinner över Crystal Palace till oddset 1,47 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com