Crystal Palace vs Liverpool – Premier League

tränare Roy HodgsonPremier Leagues första måndagsmatch ligger vid dörrkarmen och det är Liverpool som åker till London för att försöka ta tre poäng från Roy Hodgsons Crystal Palace. Ett Liverpool som blivit rejält uppskrivet inför säsongen tack vare spännande nyförvärv. Ska ”pool” kunna hota City i toppen krävs det tre poäng mot lag som Crystal Palace. Något Jürgen Klopp säkerligen har en plan för!

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Crystal Palace

Crystal Palace var länge laget som såg ut att åka ur Premier League under fjolårssäsongen. Men laget sparkade sin tränare och tog in rutinerade Roy Hodgson och vände på en femöring. Laget klättrade nio placeringar och tog sig upp till en elfte plats. Laget spenderade sommarens träningsläger i Malmö och det verkar ha gjort susen för man inledde starkt med en 2-0-seger borta mot Fulham. Nu får man en av de tuffaste utmaningarna när Liverpool kommer på besök. Ska man skrälla eller kommer säsongens första förlust?

Bortalaget Liverpool

Liverpool spelade en bra fotboll under förra säsongen och nådde hela vägen till CL-final – där det dock blev förlust. I ligaspelet nådde man en topp 4 vilket innebär CL även i år. Laget siktar dock högre i ligan i år efter att ha värvat på bra under Silly Season. Detta har fått media, experter och hela fotbollsvärlden att tro att Liverpool kan hota City om ligatiteln. I premiären imponerande man stort och vann hemma mot West Ham med 4-0. Fortsätter målkalaset mot Crystal Palace?

Så här tänker vi

Liverpool är flera nivåer bättre än Crystal Palace även om Londonklubben är farliga på Selhurst Park. Vi tror att Liverpool har något på gång denna säsongen och bör vinna mot lag som Crystal Palace. Därför väljer vi att spela en tvåa till oddset 1,47 hos Betsson.

Vårt speltips: Liverpool vinner över Crystal Palace till oddset 1,47 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com