Crystal Palace vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Crystal Palace svit med matcher utan förlust tog slut i torsdags när de mötte Arsenal. De förlorade matchen med 3-2 på sin hemmaplan. Men spelet fungerade bra för Crystal Palace trots förlusten och vi såg att anfallet tryckte på och gjorde trots allt två mål. Så de ser säkert ljust på 2018 när de nu spelar sin sista match det här året.

Spela hos Redbet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan förlusten mot Arsenal hade de en förlustfri svit på åtta matcher. När poängen nu har kommit har de också lämnat botten för att ta sig upp på en sextondeplats. Nu har de en poäng upp mot lagen på nedflyttningsplats och de vill säkert göra en bra match idag mot en svår motståndare.

Bortalaget Manchester City

Manchester City leder ligan med 15 poäng över andraplacerade Manchester United. De har bara tappat två poäng under hela säsongen. De tappade poängen kom mot West Ham i augusti och de har vunnit samtliga matcher sedan dess.

På 20 Premier League matcher har de gjort 61 mål, det är 15 mål fler än de närmaste rivalerna Liverpool. De lyckades bara göra ett mål på sin bortamatch mot Newcastle men det var säkert bara ett undantag.

Så här tänker vi

Vi kan inte spela på Manchester City för vinst för oddset blir för dåligt. Men vi har hittat en annan vinkel på den här matchen. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Redbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com