Crystal Palace vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Crystal Palace svit med matcher utan förlust tog slut i torsdags när de mötte Arsenal. De förlorade matchen med 3-2 på sin hemmaplan. Men spelet fungerade bra för Crystal Palace trots förlusten och vi såg att anfallet tryckte på och gjorde trots allt två mål. Så de ser säkert ljust på 2018 när de nu spelar sin sista match det här året.

Spela hos Redbet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan förlusten mot Arsenal hade de en förlustfri svit på åtta matcher. När poängen nu har kommit har de också lämnat botten för att ta sig upp på en sextondeplats. Nu har de en poäng upp mot lagen på nedflyttningsplats och de vill säkert göra en bra match idag mot en svår motståndare.

Bortalaget Manchester City

Manchester City leder ligan med 15 poäng över andraplacerade Manchester United. De har bara tappat två poäng under hela säsongen. De tappade poängen kom mot West Ham i augusti och de har vunnit samtliga matcher sedan dess.

På 20 Premier League matcher har de gjort 61 mål, det är 15 mål fler än de närmaste rivalerna Liverpool. De lyckades bara göra ett mål på sin bortamatch mot Newcastle men det var säkert bara ett undantag.

Så här tänker vi

Vi kan inte spela på Manchester City för vinst för oddset blir för dåligt. Men vi har hittat en annan vinkel på den här matchen. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Redbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com