Crystal Palace vs Manchester United – Premier League

logo Manchester UnitedDen 29:e omgången i Premier League blir komplett på måndagskvällen när Crystal Palace tar emot Manchester United på Selhurst Park i London. Crystal Palace är i enormt behov av poäng då man för tillfället ligger på den ”bästa” nedflyttningsplatsen. Besegrar man Manchester United så tar man sig på upp säker mark igen. För United gäller det att ta tillbaka andraplatsen som Liverpool har tagit ifrån Mourinhos lag. Inför matchen mot Crystal Palace ligger Liverpool 1 poäng före fast med 1 match mer spelad. Toppen mot botten och Crystal Palace behöver steppa upp rejält om de ska få med sig någonting från matchen.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Crystal Palace:

Att Londonklubben ligger på nedflyttningsplats hade inte många trott inför säsongen och efter en horribel inledningen med 0 poäng på de sju inledande matcherna fick tränaren lämna och in kom istället Roy Hodgson. Engelsmannen har fått skutan på rätt köl men frågan är om läckaget inte var för stort för att kunna rädda båten helt. På de fem senaste matcherna har det inte blivit en enda seger och det är egentligen inget som talar för att man ska kunna få med sig några poäng från matchen när det är stora Manchester United på besök. Förvänta er en spelsugen Wilfried Zaha och ett Selhurst park som kommer lyfta fram sitt lag under måndagskvällen.

Bortalaget Manchester United:

Mourinhos andra säsong som ansvarig har varit upp och ner. United har legat tvåa i ligan i princip hela säsongen med stads- och ärkerivalen Manchester City långt före sig i tabellen. Nu har Liverpool dock tagit ifrån laget andraplatsen och för att få tillbaka den krävs det seger i bortamatchen mot Crystal Palace. Stämingen är god i laget efter att man vunnit och vänt hemma mot Chelsea i förra omgången på Old Trafford.

Så här tänker vi:

United är pressade att vinna även om Palace också är i stort behov av poäng för att hålla sig kvar i Premier League. Man Utd känns dock flera nivåer större och efter segern mot Chelsea senast finns det självförtroende. Vi tror därför United besegrar Crystal Palace och spelar seger för Manchester United till oddset 1,54 hos Bethard.

Vårt speltips: United vinner borta mot Crystal Palace till oddset 1,54 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com