Crystal Palace vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Tom Allardyce verkar ha fått skutan att vända i sista stund för laget. En ganska remarkabel återhämtning från ett lag som såg både slaget och uppgivet ut för inte alltför så länge sedan. Nu verkar det som om man skall lyckas med att undvika nedflyttning trots allt. Nu har man bara förlorat i en match av totalt åtta och så såg det definitivt inte ut under den förre tränaren Alan Pardew vid rodret.

Idag möter man ett starkt lag som kommer att anfalla mycket och detta ställer krav på deras organisation på planen och på försvarsspelarna i synnerhet.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur misslyckades med att ta sig vidare till FA Cup finalen när titelrivalerna Chelsea slog dem på ett förödmjukande sätt med hela 4-2 i helgen. Detta kan ha satt sig i spelarnas huvuden men det är också viktigt att de fortsätter spela bra nu i slutet av säsongen.

Tottenham Hotspur har en bra form och man har vunnit sex raka matcher innan man nu förlorade mot Chelsea i FA Cupen. Nu återstår bara sex matcher och det kan finnas en liten chans till att man kan vinna titeln.

Så här tänker vi

Crystal Palace behöver sina poäng mer än vad Tottenham Hotspurs gör så vi väljer att spela Vinst eller oavgjort för Crystal Palace till oddset 2.30 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst eller oavgjort för Crystal Palace hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com