Crystal Palace vs Tottenham Hotspur – Premier League

Hemmalaget Crystal Palace

Tom Allardyce verkar ha fått skutan att vända i sista stund för laget. En ganska remarkabel återhämtning från ett lag som såg både slaget och uppgivet ut för inte alltför så länge sedan. Nu verkar det som om man skall lyckas med att undvika nedflyttning trots allt. Nu har man bara förlorat i en match av totalt åtta och så såg det definitivt inte ut under den förre tränaren Alan Pardew vid rodret.

Idag möter man ett starkt lag som kommer att anfalla mycket och detta ställer krav på deras organisation på planen och på försvarsspelarna i synnerhet.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur misslyckades med att ta sig vidare till FA Cup finalen när titelrivalerna Chelsea slog dem på ett förödmjukande sätt med hela 4-2 i helgen. Detta kan ha satt sig i spelarnas huvuden men det är också viktigt att de fortsätter spela bra nu i slutet av säsongen.

Tottenham Hotspur har en bra form och man har vunnit sex raka matcher innan man nu förlorade mot Chelsea i FA Cupen. Nu återstår bara sex matcher och det kan finnas en liten chans till att man kan vinna titeln.

Så här tänker vi

Crystal Palace behöver sina poäng mer än vad Tottenham Hotspurs gör så vi väljer att spela Vinst eller oavgjort för Crystal Palace till oddset 2.30 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst eller oavgjort för Crystal Palace hos Ladbrokes

Lämna en kommentar