Crystal Palace vs Tottenham – Speltips Premier League

TottenSpurs Kulusevski speltips Premier Leagueham Hotspur har inte haft någon härlig återstart i Premier League. Efter VM har laget en oavgjord och en förlust och därmed har laget av denna anledning hamnat utanför topp 4 som ger spel i Champions League. Nu ska de möta mittenlaget Crystal Palace som kommer från en stabil seger mot Bournemouth senast. Kan Tottenham studsa tillbaka efter 0-2 mot Aston Villa senast eller ska Crystal Palace ta ännu en skalp? Under onsdagen får vi svaret.

Datum: 4 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Selhurst Park (London)
Domare: Michael Oliver

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Crystal Palace går stabilt

Crystal Palace nio senaste matcher har inneburit 5 segrar, 1 oavgjord och 3 förluster vilket går ses som stabilt. I första matchen efter VM 2022 föll Crystal Palace tungt hemma mot Fulham med 0-3. I matchen efter blev det dock seger mot Bournemouth med 2-0. Nu återstår det att se om de kan ta ännu en skalp genom att besegra Tottenham.

Spurs behöver hitta rätt

2-2 borta mot Brentford är en sak men 0-2 hemma mot Aston Villa är inte särskilt bra om laget siktar på topp 4. Nu har Tottenham hamnat utanför topp 4 i tabellen och behöver en seger. Men det är inte enkelt att besegra Crystal Palace på bortaplan. Kan Spurs hitta tillbaka och framförallt få tillbaka sina skadade spelare?

Det blir en tät match

Det kommer säkerligen att bli en jämn och tät match. Bägge lagen vill vinna men det är Tottenham som är favoriter om vi tittar till oddsen hos svensk betting. Nu återstår det att se om det blir lika jämnt som vi tror. Vi tror att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort. Vi spelar X i Londonderbyt till oddset 3,40 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Crystal Palace och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller