CSKA Moskva vs Monaco – Champions League

Hemmalaget CSKA Moskva

cska-moskva-vs-monacoCSKA Moskva förstod tidigt att det inte skulle bli en enkel resa genom den här gruppen när lag som Tottenham och Monaco spelar i den. Förmodligen hade man hoppats på en bättre start än som det har blivit. Man har spelat oavgjort mot Bayer Leverkusen i öppningsmatchen som sedan följdes upp med en förlust mot Tottenham på hemmaplan och nu ligger man sist i gruppen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Överlag är inte formen den bästa heller utan man har förlorat mot Yenisey och Rostov i den inhemska ligan och en oavgjort match mot Krasnodar har gjort att man är borta från den Ryska Cupen och att man bara ligger 3a i tabellen.

Bortalaget Monaco

Monaco har verkligen överträffat sig själva detta år eller kanske tagit ett steg uppåt i hierarkin. Man började med att spela bort både Fenerbahce och Villareal från Champions League kvalet och sedan avslutade man abrupt Paris Saint Germains segersvit när man vann med imponerande 3-1.

Sedan slog man också Tottenham på bortaplan i den första gruppmatchen och därefter spelade man en oavgjord match på hemmaplan mot Bayer Leverkusen.

Så här tänker vi

Vi tror att Monacos form just nu talar för laget och vi spelar Vinst för Monaco till oddset 1.78 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Monaco hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar