CSKA Moskva vs Monaco – Champions League

Hemmalaget CSKA Moskva

cska-moskva-vs-monacoCSKA Moskva förstod tidigt att det inte skulle bli en enkel resa genom den här gruppen när lag som Tottenham och Monaco spelar i den. Förmodligen hade man hoppats på en bättre start än som det har blivit. Man har spelat oavgjort mot Bayer Leverkusen i öppningsmatchen som sedan följdes upp med en förlust mot Tottenham på hemmaplan och nu ligger man sist i gruppen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Överlag är inte formen den bästa heller utan man har förlorat mot Yenisey och Rostov i den inhemska ligan och en oavgjort match mot Krasnodar har gjort att man är borta från den Ryska Cupen och att man bara ligger 3a i tabellen.

Bortalaget Monaco

Monaco har verkligen överträffat sig själva detta år eller kanske tagit ett steg uppåt i hierarkin. Man började med att spela bort både Fenerbahce och Villareal från Champions League kvalet och sedan avslutade man abrupt Paris Saint Germains segersvit när man vann med imponerande 3-1.

Sedan slog man också Tottenham på bortaplan i den första gruppmatchen och därefter spelade man en oavgjord match på hemmaplan mot Bayer Leverkusen.

Så här tänker vi

Vi tror att Monacos form just nu talar för laget och vi spelar Vinst för Monaco till oddset 1.78 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Monaco hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com