Curzon Ashton vs Westfields – England, FA Cupen

Hemmalaget Curzon Ashton

curzon-ashton-vs-westfieldsTrots att förra matchen spelades på bortaplan är man säkert besvikna över att inte ha vunnit den.  Nu när man är tillbaka på hemmaplan och spelar inför sina fans är Curzon Ashton mer säkra på att vinna när man nu får en chans till.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I sin liga går spelet ganska trögt och man vinner inte alltför många matcher. Men trots det gör man i alla fall mål och i den senaste matchen som man vann med 2-0 på bortaplan ökade säkert deras självförtroende rejält. Den fina känsla som man säkert fick då kan man ta med sig in i dagens match.

Bortalaget Westfields

Westfields form från sin liga är bra och man vinner sina matcher genom sitt starka försvarspel och sina snabba forwards. Men Westfields spelar i en lägre division än den Curzon Ashton spelar i så det är svårt att göra jämförelser mellan lagen.

På bortaplan har det gått lite trögare i ligaspelet och om man har tänkt sig att vinna idag måste man spela ett ödmjukt försvarsspel och gå på sina kontringar då Curzon Ashton säkert kommer att anfalla mycket.

Så här tänker vi

Westfields saga tar nog slut idag då Curzon Ashton inte kommer att göra sina hemmafans besvikna och vi spelar Curzon Ashton Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos mybet.

Vi spelar: Curzon Ashton Över 2.5 Mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com