Danmark vs Frankrike – Speltips Nations League

Trots att laget ledde sin Nations League-grupp inför veckans möte mot Kroatien har Danmark inte längre ödet i sina egna händer. Nu väntar en svår avslutande match mot Frankrike i kampen om att vinna sin grupp och ta sig vidare mot slutspel. Men danskarna är beroende av att Österrike ska ta poäng mot Kroatien för att hoppet om gruppseger ska finnas kvar. Nu tar de emot de regerande världsmästarna på Parken i Köpenhamn.

Datum: 25/9 – 2022
Avsparkstid: 20:45
Arena: Parken (Köpenhamn)
Domare: I Kovacs (Rumänien)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Danmark behöver vinna

Danmark har gjort det bra i Nations League men två förluster mot Kroatien gör att de nu ligger tvåa i gruppen. Då väntar Frankrike på hemmaplan, den regerande världsmästaren. Danmark vann något överraskande mötet när lagen möttes i Paris i somras. Nu behöver de upprepa bedriften. Vinner de mot Frankrike samtidigt som Kroatien tappar poäng mot Österrike vinner Danmark sin grupp. Annars slutar de tvåa i gruppen vilket är mer än godkänt.

Frankrike är svårtolkade

Frankrike är svåra att veta vart vi har inför VM 2022 i Qatar. Det franska laget har helt kvalitéer men samtidigt har de bara en seger på fem matcher i Nations League. Därmed kan de inte bli bättre än trea i gruppen vilket är vad som krävs för att inte åka ner till B-divisionen.

Det blir en spännande match

Tittar vi på oddsen hos svenska bettingsidor kommer det att bli en spännande match i Köpenhamn. Danmark är starka på hemmaplan och har goda förutsättningar att vinna matchen. De har två förluster i detta Nations League och spelar med vetskapen om att seger innebär hopp om gruppseger. Vi tror att det bli så jämn att det är omöjligt att skilja lagen åt. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,40 hos Snabbare.

Vårt speltips: Matchen mellan Danmark och Frankrike slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller