Danmark vs Sverige – Final handbolls-VM

För första gången sedan 2001 ska Sverige spela final i handbolls-VM. Detta efter en helt galen insats mot mesta världsmästaren Frankrike i semifinalen. Med Andreas Palicka i målet, Jim Gottfridsson som en naturlig ledare och Hampus Wanne som notorisk målskytt har Sverige ett lag som nu alltså kan vinna VM-guld för första gången sedan 1999. Motståndaren är dock tuffast möjliga motstånd, den regerande världsmästaren Danmark. Danskarna besegrade Spanien i semifinalen efter att Mikkel Hansen, lagets största stjärna som till vardags spelar i PSG, gjort tolv mål.

Hämta din välkomstbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller 

Hemmalaget Danmark

Danmark är regerande världsmästare av en anledning men har haft vissa problem i slutspelet. Kvartsfinalen mot Egypten gick hela vägen till straffar. Men i semifinalen mot Spanien visa nationen sin storhet och hade ledningen från start till mål. Mikkel Hansen är lagets största stjärna och visade i semifinalen sin klass med sina tolv mål. Även den danska målvakten Niklas Landin steppade upp i semifinalen och visade att han är en av världens absolut bästa målvakter.

Bortalaget Sverige

Med tio debutanter i det svenska landslaget var förhoppningarna noll inför mästerskapet. En kvartsfinalplats hade varit succé men nu står Sverige helt plötsligt i finalen. Mot Frankrike i semifinalen var det ren och skär klass från start till mål och det mot självaste mesta mästaren. Det här svenska laget har tagit svenska folket med storm och visar att laget går före jaget. Detta återspeglas som mest av Chritz som står och hoppar jämfota gladast av alla precis innan slutsignal, trots att han inte spelat en minut under semifinalen.

Så här tänker vi

Sverige har tagit sig till final och varför sluta där? Danmark är inte bättre än Frankrike och så länge Sverige klarar av att neutralisera Mikkel Hansen, samtidigt som Palicka behöver fortsätta med sina sjuka räddningar, så finns det goda chanser till VM-guld. Vi tror Sverige skrällar hela vägen till VM-guld och spelar det till oddset 3,60 hos Speedybet.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Danmark och tar VM-guld till oddset 3,60 hos Speedybet.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com