Danmark vs Tunisien – Speltips VM 2022

Eriksen Danmark speltipsDanmark ska inleda sitt VM-äventyr mot Tunisien. Fotbollsvärlden har stora förväntningar på det danska laget i VM 2022. De förväntas utmana Frankrike om gruppsegern i sitt sjätte världsmästerskap någonsin. De kliver också in som ganska klara favoriter mot Tunisien som får det tufft även om laget vann sitt genrep mot Iran med 2-0. Håller Danmark som förväntat eller kan Tunisien komma att överraska i detta VM-möte?

Datum: 22 november 2022
Avspark: 14:00
Arena: Education City Stadium (Al Rayyan)
Domare: C A Ramos (Mexiko)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Danmark är jättefavoriter

Danmark har gjort det bra de senaste åren. De nådde semifinal i EM förra sommaren och har fortsatt att imponera sedan dess. De var nära att vinna sin Nations League-grupp efter dubbla segrar mot Frankrike men slutade tvåa bakom Kroatien. Nu är frågan om de har vad som krävs för att få en fullträff i detta VM. Oavsett vilket måste de vinna mot Tunisien vilket inte ska vara några problem för ett lag av Danmarks kaliber.

Tunisien hoppas överraska

Tunisien är en nation som också gör sitt sjätte VM men de har endast vunnit två matcher tidigare men var den första nation från Afrika att vinna en VM-match vilket de gjorde 1978. Inför VM har formen dock varit ganska bra. Visst åkte de på en rejäl nit mot Brasilien i september med 1-5. Men i övrigt har de sex segrar och två oavgjorda på deras åtta senaste matcher.

Danmark tar hem det

Danmark är inget lag som tappar poäng mot sämre nationer. Vi tror helt klart att de har vad som krävs för att vinna denna match vilket oddsen inom svensk betting också visar. Därför väljer vi att spela Danmark som segrare mot Tunisien till oddset 1,45 hos LeoVegas. 

Vårt speltips: Danmark vinner mot Tunisien till oddset 1,45 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller