Degerfors IF vs IFK Värnamo – Speltips Allsvenskan

Degerfors IF vs IFK Värnamo - Speltips AllsvenskanDegerfors och Värnamo ställs mot varandra i en oerhört viktig match i bottenstridenav Allsvenskan. Bägge lagen ligger på säker mark men det är inte med stor marginal. Degerfors är fyra poäng före negativ kvalplats medan IFK Värnamo har fem poängs marginal. Båda lagen avslutade vårsäsongen med två förluster. Vinnaren i matchen kommer att ta tre oerhört viktiga poäng i kampen om nytt kontrakt. Degerfors alla poäng har kommit på hemmaplan men samtidigt har laget ingen seger på fyra matcher.

Datum: 1 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Stora Valla (Degerfors)
Domare: O Johnson (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Degerfors har fördel av hemmaplan

Om vi tittar på oddsen hos svensk betting är det Degerfors som är favoriter. De har varit hyfsat starka på hemmaplan men inte tagit poäng på bortaplan. På de åtta senaste matcherna har de endast en seger. Samtidigt har de inte förlorat på tre raka hemmamatcher. Har de vad som krävs för att vinna hemma mot IFK Värnamo?

Värnamo slåss för överlevnad

IFK Värnamo avslutade vårsäsongen med två förluster mot IK Sirius och Malmö FF. Samtidigt tog de en tung trea dessförinnan mot Hammarby. Nu återstår det att se om de kan hota Degerfors på bortaplan. En förlust skulle göra att de i allra högsta grad är med i nedflyttningsstriden men en seger tar de upp på ganska säker mark. Därmed är det en riktig sexpoängsmatch som väntar.

Stora Valla bjuder till fest

Det kommer säkerligen att bli en riktigt dramatisk match mellan två lag i poängbehov. Vinnaren kommer att sig uppåt i tabellen och skaffa lite andrum. För förloraren är det dock en prekär situation, framförallt om Blåvitt eller Gnaget vinner. Vi tror att Degerfors fördelen av hemmaplan fäller avgörandet och spelar de som segrare till oddset 2,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Degerfors vinner mot Värnamo till odds 2,40 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller