Degerfors IF vs IK Sirius – Speltips Allsvenskan

Degerfors IF vs IK Sirius - Speltips AllsvenskanVilket möte vi har att se fram emot i de nedre regionerna av tabellen. Därför är denna matchen oerhört viktig för de båda lagen. Vinnaren kommer att ha ett relativt bekvämt avstånd ner till negativt kval och nedflyttningsplatserna. Men för förloraren kan avståndet vara så lite som en poäng. Degerfors tog en tung seger borta mot BP senast medan Sirius har inlett med två förluster efter uppehållet. Frågan är vem som vinner ångestmötet på Stora Valla?

Datum: 15 juli 2023
Avspark: 17:30
Arena: Stora Valla (Degerfors)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Degerfors behöver en seger

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det faktiskt Sirius som är knappa favoriter. Degerfors hade en horribel formkurva innan matchen mot BP. Men trots att de hamnade i underläge kunde de åka från Grimsta IP med alla tre poäng. Det gör att laget har samma poäng som Sirius men en match mer spelad än helgens motståndare.

IK Sirius hoppas på en trea

Sedan sommaruppehållet i Allsvenskan avslutades har IK Sirius förlorat med 0-3 mot Malmö och mot Hammarby hemma med 1-2. Därför har de hamnat farligt nära bottenskiktet och nu behöver de vinna borta en bottenkonkurrent. Det blir dock ingen enkel uppgift då Degerfors är ganska svårslagna på hemmaplan. Har Sirius vad som krävs för att ta tre poäng?

Vi tror Degerfors tar hem det

Degerfors är ett lag som fått luft under vingarna efter vinsten borta mot Brommapojkarna. Vi tror att de kan fortsätta på inslagen väg och ta ytterligare en seger. Sirius är inte allt för starka på gräs heller vilket talar till hemmalagets fördel. Vi går därför emot oddsen och spelar på Degerfors som vinnare till oddset 2,70 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Degerfors vinner hemma mot IK Sirius till oddset 2,70 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller