Deportivo la Coruna vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget Deportivo la Coruna

Deportivo la Coruna är mitt inne i en otroligt dålig form och man är utan seger på de senaste nio matcherna. På de senaste fyra matcherna har man dessutom inte tagit en enda poäng. I söndags blev man förnedrade med hela 4-0 av nykomlingarna Leganes vilka har det sämsta målskyttet i La Liga.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten mot Leganes gjorde att styrelsen beslutade sig för att sparka sin tränare Gaizka Garitino. Vilken tränare de än kommer att ersätta den sparkade med kommer att få ett drygt jobb med att vända den här skutan.

Bortalaget Atletico Madrid

Det hopp som Atletico Madrids fans hade om en titeljakt i år försvann nog när FC Barcelona vann på Vicente Calderon stadion. Trots det har spelet börja fungera allt bättre den senaste tiden. Vi har blivit vana vid idel framgånger för den förhållandevis lilla klubben. Kanske har problemen från i höstas och under vintern nu försvunnit.

Vi tror att Atletico Madrid kommer att fokusera på Champions League platsen framför allt nu när titeln förmodligen är bortspelad.

Så här tänker vi

Atletico Madrid ska vara för skickliga för Deportivo la Coruna så vi spelar Vinst för Atletico Madrid till oddset 1.70 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Atletico Madrid hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar