Deportivo la Coruna vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget Deportivo la Coruna

Deportivo la Coruna är mitt inne i en otroligt dålig form och man är utan seger på de senaste nio matcherna. På de senaste fyra matcherna har man dessutom inte tagit en enda poäng. I söndags blev man förnedrade med hela 4-0 av nykomlingarna Leganes vilka har det sämsta målskyttet i La Liga.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten mot Leganes gjorde att styrelsen beslutade sig för att sparka sin tränare Gaizka Garitino. Vilken tränare de än kommer att ersätta den sparkade med kommer att få ett drygt jobb med att vända den här skutan.

Bortalaget Atletico Madrid

Det hopp som Atletico Madrids fans hade om en titeljakt i år försvann nog när FC Barcelona vann på Vicente Calderon stadion. Trots det har spelet börja fungera allt bättre den senaste tiden. Vi har blivit vana vid idel framgånger för den förhållandevis lilla klubben. Kanske har problemen från i höstas och under vintern nu försvunnit.

Vi tror att Atletico Madrid kommer att fokusera på Champions League platsen framför allt nu när titeln förmodligen är bortspelad.

Så här tänker vi

Atletico Madrid ska vara för skickliga för Deportivo la Coruna så vi spelar Vinst för Atletico Madrid till oddset 1.70 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Atletico Madrid hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com