Deportivo la Coruna vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Deportivo la Coruna

deportivo-la-coruna-vs-real-sociedadMycket av spelet för Deportivo la Coruna stämmer inte och det ryktas om att tränaren snart ska få gå och fortsätter det så här måste något göras. Spelet stämmer inte och man ser inte samspelta  ut utan det är lite av en en-mans-show i varje bollbehandling.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är just nu fyra förluster matcher och två oavgjorda de senaste sex matcherna. Man har dessutom bara vunnit en match på tretton försök och såna resultat borgar för spel i en lägre division nästa säsong om det fortsätter så här.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är ett lag i Spanien som är i superform just nu. De har vunnit de senaste fem matcherna på sex möjliga och den matchen man inte lyckades vinna var den mot FC Barcelona som ändå slutade med ett oavgjort resultat och 1-1 måste ses som ett jättebra resultat för Real Sociedad.

Det ser ut som om man har rekryterat bra under sommaren på alla positioner och man ser väldigt starka ut för tillfället. De är också svåra att göra mål på och man har nollat sina motståndare i 38% av sina matcher.

Så här tänker vi

Real Sociedad kommer att krossa och köra över stackars Deportivo La Coruna och vi spelar Vinst för Real Sociedad till oddset 1.70 hos mybet

Vårt speltips: Vinst för Real Sociedad hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar