Deportivo la Coruna vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Deportivo la Coruna

deportivo-la-coruna-vs-real-sociedadMycket av spelet för Deportivo la Coruna stämmer inte och det ryktas om att tränaren snart ska få gå och fortsätter det så här måste något göras. Spelet stämmer inte och man ser inte samspelta  ut utan det är lite av en en-mans-show i varje bollbehandling.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är just nu fyra förluster matcher och två oavgjorda de senaste sex matcherna. Man har dessutom bara vunnit en match på tretton försök och såna resultat borgar för spel i en lägre division nästa säsong om det fortsätter så här.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är ett lag i Spanien som är i superform just nu. De har vunnit de senaste fem matcherna på sex möjliga och den matchen man inte lyckades vinna var den mot FC Barcelona som ändå slutade med ett oavgjort resultat och 1-1 måste ses som ett jättebra resultat för Real Sociedad.

Det ser ut som om man har rekryterat bra under sommaren på alla positioner och man ser väldigt starka ut för tillfället. De är också svåra att göra mål på och man har nollat sina motståndare i 38% av sina matcher.

Så här tänker vi

Real Sociedad kommer att krossa och köra över stackars Deportivo La Coruna och vi spelar Vinst för Real Sociedad till oddset 1.70 hos mybet

Vårt speltips: Vinst för Real Sociedad hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com