Dinamo Zagreb vs Bodø/Glimt – Speltips CL Playoff

Bodø/Glimt är ett oavgjort resultat från att spela Champions League för allra första gången. Laget har med sig 1-0 från första mötet när nu Dinamo Zagreb väntar i andra matchen av två i Kroatiens huvudstad. När domare Lahoz blåser igång matchen vet båda lagen att avancemang innebär härliga miljoner på kontot men för förloraren är det spel i Europa League som väntar. Vem tar sig vidare?

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på CL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Dinamo Zagreb gick bet i Norge

Dinamo Zagreb är favoriter inför returen och kliver in med vetskapen att det är ett helt annat lag som väntar när Bodø spelar borta. Norrmännen har nämligen inte vunnit på bortaplan i årets Europakval men fina prestationer hemma har löst biffen ändå. För Dinamo Zagreb är det helt klart viktigt att vinna. De har god form på hemmaplan också. 5-2 senast mot Osijek i ligan och 4-1 mot Hajduk Split dessförinnan. Mot Ludogorets i senaste kvalet vann de med 4-2 hemma så det är ett starkt lag hemma i Zagreb.

Den norska klubben hoppas på ny framgångssaga

Bodø/Glimt tog fotbollsvärlden med storm förra året när de gjorde succé i Europa Conference League. Nu är de 90 minuter från ett nytt kapitel och spel i Champions League. Den norska klubben har haft en extremt enkel lottning hela vägen till Play Off med Klaksvik, Linfield och Zalgiris. De har dock haft det svårt på bortaplan och inte vunnit en match borta. Nu behöver de i alla fall spela oavgjort för att ta sig vidare till den finaste av turneringar för klubblag.

Bodø/Glimt får det tufft

Bodø/Glimt hoppas kunna ta sig vidare och så länge det står 0-0 är de också vidare. Vinner Dinamo Zagreb med ett mål är det förlängning som väntar. Vi tror att det kommer att bli jämnt mellan lagen men att kroaterna är för starka på hemmaplan vilket oddsen visar. Därför spelar vi Dinamo Zagreb som vinnare till oddset 1,85 hos Hajper.

Vårt speltips: Dinamo Zagreb vinner hemma mot Bodø/Glimt till oddset 1,85 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på CL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller