Dinamo Zagreb vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Dinamo Zagreb

dinamo-zagreb-vs-sevillaDet konstiga med Dinamo Zagreb är att man nästan aldrig har lyckats speciellt bra i Europaspelet men det har inte heller funnits något annat lag i den inhemska ligan som någonsin har varit bättre än dem. Men i år är det verkligen inte så därför att spelare som Josip Berkalo, Marko Pjaca och Marko Rog har lämnat laget och nu har man ingen talang kvar vilket har resulterat i en hemsk inledning av årets säsong.

Man sparkade tränaren Zlatko Kranjcar efter bara knappt 3 månader men det hjälpte föga. Nya kaptenen på skutan fick se laget bli slagna av Juventus med 0-4 på hemmaplan och i de efterföljande två matcherna sedan dess har de tappat ytterligare två poäng på hemmaplan.

Bortalaget Sevilla

För bortalaget Sevilla ser dagens match ut som en mumsbit då man möter ett lag slaget i spillror och nu ska man bara dit och ta poängen från dom. Och det spanska laget har haft en bra inledning på Champions League gruppspelet så långt. Man spelade oavgjort mot Juventus och sedan vann man på hemmaplan mot Lyon med 1-0. Nu ligger man på en fin andraplats i gruppen och man vet att dagens match räknas.

Så här tänker vi

Vi tror på Sevilla och spelar Sevilla för Vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Sevilla hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar