Dinamo Zagreb vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Dinamo Zagreb

dinamo-zagreb-vs-sevillaDet konstiga med Dinamo Zagreb är att man nästan aldrig har lyckats speciellt bra i Europaspelet men det har inte heller funnits något annat lag i den inhemska ligan som någonsin har varit bättre än dem. Men i år är det verkligen inte så därför att spelare som Josip Berkalo, Marko Pjaca och Marko Rog har lämnat laget och nu har man ingen talang kvar vilket har resulterat i en hemsk inledning av årets säsong.

Man sparkade tränaren Zlatko Kranjcar efter bara knappt 3 månader men det hjälpte föga. Nya kaptenen på skutan fick se laget bli slagna av Juventus med 0-4 på hemmaplan och i de efterföljande två matcherna sedan dess har de tappat ytterligare två poäng på hemmaplan.

Bortalaget Sevilla

För bortalaget Sevilla ser dagens match ut som en mumsbit då man möter ett lag slaget i spillror och nu ska man bara dit och ta poängen från dom. Och det spanska laget har haft en bra inledning på Champions League gruppspelet så långt. Man spelade oavgjort mot Juventus och sedan vann man på hemmaplan mot Lyon med 1-0. Nu ligger man på en fin andraplats i gruppen och man vet att dagens match räknas.

Så här tänker vi

Vi tror på Sevilla och spelar Sevilla för Vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Sevilla hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com