Djurgården vs Frölunda – Speltips SHL

Djurgården ligger sist i SHL och behöver poäng för att ta sig upp på rätt sida strecket. De har dock börjat hitta formen någorlunda med segrar mot Luleå och Brynäs och avståndet till Malmö har minskat. Men nu väntar en tuff match mot Frölunda som visserligen inte visat någon vidare form men som samtidigt ligger betydligt bättre till i tabellen. Har något lag kraften att åka ifrån Hovet med alla tre poängen?

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården hoppas ta tre poäng

Djurgården är tre poäng bakom Malmö på säker mark. Laget vill garanterat undvika ett ångestladdat kval ner mot Hockeyallsvenskan. Men det är vad som väntar just nu. Men Djurgården har börjat plocka segrar. Två raka vinster mot Luleå och Brynäs och fem segrar på de sju senaste matcherna. Har de vad som krävs för att vinna mot Frölunda? Något man misslyckats med de två senaste interna mötena.

Frölunda vill behålla sin direktplats

Frölunda ligger i skrivande stund på en fjärde plats med två matcher mindre spelade än lagen nedanför Göteborgsklubben. Men samtidigt är det jämnt runt de sex översta platserna i SHL. Skulle Frölunda fortsätta sin negativa spiral skulle de kunna hamna under strecket och få spela åttondelsfinal. Men det är inte mycket som talar för det.

Vem tar tre poäng?

Det kommer att bli jämnt även om Frölunda är favoriter. Djurgården slåss för sin överlevnad men frågan är om de har vad som krävs för att kunna rå på ett så bra lag som Frölunda. Visserligen är formkurvan stigande men samtidigt ligger laget sist i tabellen av en anledning. På 43 matcher har de endast 11 vinster under ordinarie tid och sammanlagt 15 vinster med förlängning inkluderat. Det är inget poängsnitt som räcker långt och oddsen talar för bortalaget. Därför spelar vi Frölunda som vinnare till oddset 2,17 hos Mr Green.

Vårt speltips: Frölunda vinner borta mot Djurgården till oddset 2,17 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och betta på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller