Djurgården vs GIF Sundsvall – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Fotboll, Allsvenskan, GIF Sundsvall - DjurgårdenJaha, då verkar det vara dags för Djurgårdens fotbollslag att prova på en lägre division nästkommande säsong, något hockey divisionen redan har provat på. Man har spelat otroligt dåligt. Man vinner inga matcher och man spelar heller inte några oavgjorda matcher.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det dags att gå tillbaka till ruta 1 och låtsats att säsongen startar i och med den här matchen. Man har hör och häpna förlorat 9 matcher av 11 möjliga. Man ligger just nu utanför nedflyttnings kalabaliken och det beror endast på de tre inledande matcherna. Förra måndagen förlorade man även mot nykomlingarna Jönköping Södra med 1-0.

Bortalaget GIF Sundsvall

GIF Sundsvall spelar väl ungefär som vanligt. Man verkar aldrig vinna ligan och emellanåt åker man ur den. I år spelar man hyffsat utan att vara i någon storform direkt. Men de poäng man har spelat in gör att man håller en bra distans till den ångestdrabbade nedflyttningsstriden.

Precis som med Djurgården kommer GIF Sundsvalls poäng från i början av säsongen. Och det är dags att man börjar vinna lite matcher också.

Så här tänker vi

Ett bisarrt osäkert Djurgården gör att vi spelar på dubbelchansen Vinst eller Oavgjort för GIF Sundsvall till oddset 2.6 hos betsafe.com

Vi spelar: X2 hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com