Djurgården vs GIF Sundsvall – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Fotboll, Allsvenskan, GIF Sundsvall - DjurgårdenJaha, då verkar det vara dags för Djurgårdens fotbollslag att prova på en lägre division nästkommande säsong, något hockey divisionen redan har provat på. Man har spelat otroligt dåligt. Man vinner inga matcher och man spelar heller inte några oavgjorda matcher.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det dags att gå tillbaka till ruta 1 och låtsats att säsongen startar i och med den här matchen. Man har hör och häpna förlorat 9 matcher av 11 möjliga. Man ligger just nu utanför nedflyttnings kalabaliken och det beror endast på de tre inledande matcherna. Förra måndagen förlorade man även mot nykomlingarna Jönköping Södra med 1-0.

Bortalaget GIF Sundsvall

GIF Sundsvall spelar väl ungefär som vanligt. Man verkar aldrig vinna ligan och emellanåt åker man ur den. I år spelar man hyffsat utan att vara i någon storform direkt. Men de poäng man har spelat in gör att man håller en bra distans till den ångestdrabbade nedflyttningsstriden.

Precis som med Djurgården kommer GIF Sundsvalls poäng från i början av säsongen. Och det är dags att man börjar vinna lite matcher också.

Så här tänker vi

Ett bisarrt osäkert Djurgården gör att vi spelar på dubbelchansen Vinst eller Oavgjort för GIF Sundsvall till oddset 2.6 hos betsafe.com

Vi spelar: X2 hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar