Djurgården vs HC Ocelari Trinec – Champions Hockey League

Dif hockeyGruppspelsmatch i hockeyns Champions League ska avgöras och det är Djurgårdens IF som tar emot tjeckiska mästaren från 2011 FC Ocelari Trinec. Detta blir andra mötet mellan lagen denna turnering efter att Djurgården vunnit första med 6-1. Klarar man att upprepa succén från premiären och ta sin tredje raka seger?

Hemmalaget Djurgården

Djurgården inledde årets Champions League med en stabil seger mot just HC Ocelari Trinec. Den matchen slutade med vinst för Djurgården med hela 6-1. Därefter ställdes man mot norska Storhamar. Där tappade låg man länge under med 2-0 och gick mot förlust. Då klev Daniel Brodin och Jacob Josefson fram med varsitt mål och tog matchen till förlängning. I förlängningen avgjorde sedan Marcus Davidsson vilket gör att Djurgården inför fredagens match står på 5 poäng. Nu behöver man vinna mot FC Ocelari Tritec för att hålla finska Tappara bakom sig. Finnarna kommer med största sannolikhet slå norska Storhamar.

Bortalaget FC Ocelari Trinec

Djurgårdens motståndare är det tjeckiska laget FC Ocelari Trinec, till vardags hemmahörande i den lilla staden Trinec belägen vid Olzafloden. Laget vann den tjeckiska ligan 2011 men har inte vunnit någon titel sedan dess. I CHL har man dock deltagit flera gånger men brukar ha det tufft att gå vidare. Man har inte samma kvalitéer i laget som Djurgården och efter 1-6 mot Djurgården i första matchen, förlorade man gruppens andra möte mot finska Tappara.

Så här tänker vi

Djurgården är favoriter och ska inte ha några problem att vinna över HC Ocelari Trinec. Man är bättre på alla plan och vann senaste mötet med 6-1. Även om tjeckerna säkert har tränat på bra är det svårt att se hur mycket som kan ha hänt på en veckas tid. Vi tror därför att Djurgården utan några större problem vinner över FC Ocelari Trinec. Vi väljer därför att spela på seger för Djurgården till oddset 1,60 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Djurgården vinner över FC Ocelari Trinec till oddset 1,60 hos Mobilebet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com