Djurgården vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Fotboll, Allsvenskan, Djurgården - IFK GöteborgDet mesta ser fortfarande dystert ut för hemmalaget Djurgården. Efter att ha kommit på en bra 6de plats förra säsongen siktade man i år än högre för att kunna få till europaspel och mer pengar från matcherna. Men det som har hänt i år är katastrof och inget i spelet stämmer.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Omgång 17 är det nu och man ligger för närvarande på 14de plats vilket också ger laget chans (!) att få spela i nedflyttningsligan när säsongen är slut. Visst är det bra med extramatcher och extra intäkter som det blir från dom matcherna men det är förmodligen pengar man trots allt är utan och att man därmed slipper kvalet.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborgs säsong är mycket bättre än Djurgårdens och det är ju säsongerna för de flesta andra lag också. IFK Göteborg är nog trors allt lite besvikna att även i år ligga bakom serieledarna och nu är man 6 poäng bakom på en 4de plats. Detta är man nog missnöjd med.

Nu är man också väldigt när spel i Europa League om man kan vinna nästa omgång också. Det är bra för självförtroendet och för kassan att få spela i Europa.

Så här tänker vi

Djurgården kommer famla runt på planen även i denna match och undra vad som har gått fel och medans dom gör det passar IFK Göteborg på att göra några mål så vi spelar Vinst för IFK Göteborg till oddset 1.68 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för IFK Göteborg hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar