Djurgården vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Hemmalaget Djurgården

Fotboll, Allsvenskan, Djurgården - IFK GöteborgDet mesta ser fortfarande dystert ut för hemmalaget Djurgården. Efter att ha kommit på en bra 6de plats förra säsongen siktade man i år än högre för att kunna få till europaspel och mer pengar från matcherna. Men det som har hänt i år är katastrof och inget i spelet stämmer.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Omgång 17 är det nu och man ligger för närvarande på 14de plats vilket också ger laget chans (!) att få spela i nedflyttningsligan när säsongen är slut. Visst är det bra med extramatcher och extra intäkter som det blir från dom matcherna men det är förmodligen pengar man trots allt är utan och att man därmed slipper kvalet.

Bortalaget IFK Göteborg

IFK Göteborgs säsong är mycket bättre än Djurgårdens och det är ju säsongerna för de flesta andra lag också. IFK Göteborg är nog trors allt lite besvikna att även i år ligga bakom serieledarna och nu är man 6 poäng bakom på en 4de plats. Detta är man nog missnöjd med.

Nu är man också väldigt när spel i Europa League om man kan vinna nästa omgång också. Det är bra för självförtroendet och för kassan att få spela i Europa.

Så här tänker vi

Djurgården kommer famla runt på planen även i denna match och undra vad som har gått fel och medans dom gör det passar IFK Göteborg på att göra några mål så vi spelar Vinst för IFK Göteborg till oddset 1.68 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för IFK Göteborg hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com