Djurgården vs Molde – Speltips Europa Conference League

Djurgården behöver en seger mot Molde för att ha en realistisk chans att gå vidare från sin grupp i Europa Conference League. DIF inledde sitt Europaäventyr med 0-0 borta mot Shamrock Rovers. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när Molde kommer på besök till Tele 2 Arena. Molde spelade också 0-0 i sin premiär men mot belgiska Gent. Det återstår att se hur det går i denna match på plasten i Stockholm.

Datum: 15/9 – 2022
Avspark: 18:45
Arena: Tele 2 Arena (Stockholm
Domare: G Bogar (Ungern)

Hämta en oddsbonus hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården hoppas på en tung seger

Att det är tufft att kombinera Allsvenskan med Europa är något Djurgården fått erfara. I Allsvenskan har de två poängtapp på de fyra senaste matcherna och laget har inte gjort mål på två raka matcher. Dock har försvaret varit intakt mot såväl Hammarby som Shamrock Rovers när matcherna slutat 0-0. Nu blir det tuffare motstånd men DIF är starka på hemmaplan och Molde kommer att få det tufft.

Molde leder Eliteserien

Den norska klubben Molde är i gold form och leder sin inhemska liga. De har totalt fem segrar på de sex senaste matcherna. I helgens möte mot Jerv vann de på bortaplan med 4-2. Mot Gent i första omgången av Europa Conference League blev det 0-0 på hemmaplan. Kan de fortsätta sin fina form i Stockholm?

Vem tar hem det?

Djurgården är starka på hemmaplan och är knappa favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor men det är verkligen extremt jämnt på förhand. Kan DIF ta en seger här ser det lovande ut inför resterande del av turneringens gruppspel. Blir det förlust kan det bli tufft att nå någon av de två platserna som tar laget vidare. Vi tror det blir en jämn och målsnål match. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,90 hos Mr Green.

Vårt speltips: under 2,5 mål i mötet mellan Djurgården och Molde till oddset 1,90 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Europa Conference League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com