Djurgården vs Sepsi Sf. Gheorghe – Speltips ECL-kvalet

Djurgården har ett stabilt resultat att gå på inför det andra mötet mot Sepsi Sf. Gheorghe från Rumänien. Bortamatchen slutade nämligen med 3-1-seger för Stockholmsklubben. Det gör att det krävs en total kollaps på hemmaplan för att misslyckas nå Play Off. Djurgården är dock klara favoriter enligt oddsen och allt annat en avancemang vore en rejäl överraskning.

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på ECL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården ska ta detta

Djurgården har visat fin form och hoppas kunna nå ett gruppspel i Europa. De har till och med råd att förlora mot Sepsi Sf. Gheorghe md uddamålet och ändå ta sig vidare till Play Off. Men för klubbens Sveriges rankingpoäng samt för svensk fotbolls framtid hoppas vi på en seger också i denna match. Det borde inte vara något problem då laget vann med 3-1 på bortaplan när rumänerna nu kommer på besök.

Sepsi Sf. Gheorghe får det tufft enligt oddsen

Gästerna från Rumänien har ingen vidare form i varken Europa eller kvalet. Visst tog de sig förbi Ljubljana i förra kvalrundan men de har fyra matcher utan seger. I helgens ligamatch mot Uta Arad fick de bra 0-0 självförtroendet verkar lysa med sin frånvaro. Det återstår att se om de kan överraska ett stabilt DIF.

DIF är i god form

Visst lyckades Djurgården inte få hål på Värnamo i helgens omgång men 0-0 är inte fy skam med tanke på formen. Djurgården hade dessförinnan åtta raka segrar i Allsvenskan och kvalet till Europa Conference League. Med tanke på hur det såg ut i förra mötet samt hur oddsen inom svensk betting ser ut ska de klara av att ta ännu en seger. Därför spelar vi Djurgården som vinnare över Sepsi Sf. Gheorghe till oddset 1,65 hos Betsson.

Vårt speltips: Djurgården vinner mot Sepsi Sf. Gheorghe till oddset 1,65 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på ECL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com