Djurgårdens IF vs APOEL – Speltips Play Off ECL

Djurgården är ett dubbelmöte från att spela i Europa och kunde inte hoppats på mycket bättre lottning då det är cypriotiska APOEL som står för motståndet. Djurgården har en strålande form och har 12 vinster och 1 oavgjord på de 13 senaste tävlingsmatcherna i Allsvenskan och Europa. De har därmed gått obesegrade igenom hela kvalet. Har de vad som krävs för att ta sig till Europa Conference League?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det helt klart Djurgården som är favoriter. De ska ha helt klart ha en chans att ta sig vidare eftersom det är APOEL som väntar på andra sidan planhalvan. Djurgården hade 3-0 mot Kalmar i helgen men tappade till 3-2. Men de får ta med sig segern och faktumet att de är obesegrade i 13 raka tävlingsmatcher.

APOEL har inte börjat ligaspelet

Att APOEL inte har börjat ligaspelet är något som DIF borde kunna utnyttja. De har dock spelat två omgångar av Europa Conference League-kval och tagit sig vidare vid båda tillfällen. Först genom att vinna mot Botev Plovdiv och sedan genom seger mot Kyzylzhar över två matcher. Dock har det inte varit några övertygade segrar. Oddsen hos svensk betting håller hemmalaget som klara favoriter.

Djurgården tar hem detta

Djurgården är favoriter och i strålande form. De har ett extremt gynnsamt läge att ta sig till ett gruppspel vilket skulle ge ett rejält klirr i kassan. Frågan är om de har kylan att döda matchen på hemmaplan. Vi tror och hoppas det och det skulle betyda mycket för svensk fotboll om de lyckades. Därför spelar vi Djurgården som segrare till oddset 1,75 hos Casumo.

Vårt speltips: Djurgården vinner över APOEL till oddset 1,75 hos Casumo

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller