Djurgårdens IF vs APOEL – Speltips Play Off ECL

Djurgården är ett dubbelmöte från att spela i Europa och kunde inte hoppats på mycket bättre lottning då det är cypriotiska APOEL som står för motståndet. Djurgården har en strålande form och har 12 vinster och 1 oavgjord på de 13 senaste tävlingsmatcherna i Allsvenskan och Europa. De har därmed gått obesegrade igenom hela kvalet. Har de vad som krävs för att ta sig till Europa Conference League?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det helt klart Djurgården som är favoriter. De ska ha helt klart ha en chans att ta sig vidare eftersom det är APOEL som väntar på andra sidan planhalvan. Djurgården hade 3-0 mot Kalmar i helgen men tappade till 3-2. Men de får ta med sig segern och faktumet att de är obesegrade i 13 raka tävlingsmatcher.

APOEL har inte börjat ligaspelet

Att APOEL inte har börjat ligaspelet är något som DIF borde kunna utnyttja. De har dock spelat två omgångar av Europa Conference League-kval och tagit sig vidare vid båda tillfällen. Först genom att vinna mot Botev Plovdiv och sedan genom seger mot Kyzylzhar över två matcher. Dock har det inte varit några övertygade segrar. Oddsen hos svensk betting håller hemmalaget som klara favoriter.

Djurgården tar hem detta

Djurgården är favoriter och i strålande form. De har ett extremt gynnsamt läge att ta sig till ett gruppspel vilket skulle ge ett rejält klirr i kassan. Frågan är om de har kylan att döda matchen på hemmaplan. Vi tror och hoppas det och det skulle betyda mycket för svensk fotboll om de lyckades. Därför spelar vi Djurgården som segrare till oddset 1,75 hos Casumo.

Vårt speltips: Djurgården vinner över APOEL till oddset 1,75 hos Casumo

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com