Djurgårdens IF vs BK Häcken – Speltips Allsvenskan

Det väntar en spännande seriefinal i Allsvenskan när DIF tar emot BK Häcken på plasten på Tele 2 Arena. Det är två lag med sviktande form i serien men som ändå har kvar greppet om guldet. Vinnaren i matchen tar ett enormt kliv i jakten på guld. Djurgården kommer från en tung seger mot Gent i Europa Conference League. BK Häcken har spelat fyra raka oavgjorda matcher i Allsvenskan. Hur slutar toppmötet på Tele 2?

Datum: 9 oktober 2022
Avspark: 17:30
Arena: Tela 2 Arena (Stockholm)
Domare: Glenn Nyberg

Hämta en oddsbonus på 3K hos Snabbare och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djurgården har gått bra i Europa men vacklat i Allsvenskan

Djurgårdens IF har imponerat stort i Europa Conference League med två segrar och en oavgjord på de tre inledande matcherna. Men i Allsvenskan blev det förlust senast mot Degerfors IF. Trots endast en seger på de tre senaste matcherna leder laget tabellen. En seger mot BK Häcken gör att DIF är storfavoriter att ta hem guldet.

BK Häcken hoppas ta en vinst

BK Häcken har inte imponerat den senaste tiden. Laget har spelat oavgjort i fyra raka matcher i Allsvenskan vilket gör att de tappat en klar serieledning. Nu ligger de bakom DIF på målskillnad och behöver därför en seger mot Djurgården för att ta sig tillbaka till toppen.

Blir en jämn match

Djurgården är favoriter enligt oddsen hos svensk betting och det är inte så konstigt. Häcken har tappat guldfart och att tappa poäng i fyra raka matcher håller inte för SM-guld. Samtidigt har DIF visat att det är svårt att kombinera Allsvenskan med Europa. Förlusten senast mot Degerfors är ett klart bevis på detta. Vi tror att Djurgården är tillräckligt starka och spelar därför DIF som segrare till oddset 1,95 hos Snabbare.

Vårt speltips: Djurgården vinner mot BK Häcken till oddset 1,95 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på 3K hos Snabbare och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller