Djurgårdens IF vs Dalkurd – Allsvenskan

DIF loggaStockholm mot ”Uppsala” när allsvenskan fortsätter och Djurgården har ytterligare en match på Tele2 arena att se fram emot. Trots en oerhört svag inledning för den tippade toppklubben från Stockholm, är självförtroendet oerhört gott efter den fullständiga demoleringen av MFF i cupfinalen. Blir det ett antiklimax för Djurgården eller är Dalkurd för svaga för att kunna hota på riktigt.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Djurgården:

Djurgården har haft en tuff inledning på allsvenskan trots att försäsongen såg väldigt lovande ut. Man gick till cupfinal och inledde dessutom med sen seger. Sen dess har det varit mörkt för fjolårets trea. Mot Malmö kom dock kanske vändningen? Segern i cupfinalen var överlägsen men framförallt syntes det ett självförtroende i spelet och ett helt annat flyt sedan Mrbati åter igen befann sig i startelvan. Nu måste järnkaminerna rada upp segrar om man vill hota i toppen av Allsvenskan.

Bortalaget Dalkurd:

Dalkurd är nykomlingen som försöker spela sin egen fotboll. Hittils har det givit blandade resultat och Dalkurd ligger inför morgondagens omgång tredje sist med bara målskillnad som skiljer mot jumbon Trelleborg. Spelet har stundtals varit okej men trycket och spetsen saknas för att kunna rada upp poäng. Nu väntar en oerhört tuff bortamatch mot Djurgården som dessutom har rejält med självförtroende efter lagets första titel på 13 år. Ska Dalkurd förstöra festen med en skräll behöver man steppa upp rejält jämfört med tidigare matcher på säsongen.

Så här tänker vi:

Djurgården kan visserligen ha åkt på en rejäl urladdning i och med cupen men ska ändå vara starkare än Dalkurd. Med Mrbati tillbaka fick laget äntligen länken mellan mittfält och anfall som saknats så tydligt under inledningen av säsongen. Nu lär han spela i matchen mot Dalkurd igen och därför tror vi på seger för Djurgården till oddset 1,76 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Djurgården besegrar Dalkurd till oddset 1,76 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com