Dortmund vs Leipzig – Speltips Bundesliga

Borussia Dortmund speltips LeipzigDet väntar ett riktigt spännande möte mellan Borussia Dortmund och RB Leipzig. Lagen har imponerat under säsongen och är med i kampen om ligatiteln. Borussia Dortmund ligger tvåa i tabellen på samma poäng som FC Bayern. I tillägg är RB Leipzig på fjärde plats endast fyra poäng bakom. Därmed kommer det säkerligen bli en intressant drabbning mellan lagen. Vi tror på en spännande match i Dortmund under fredagskvällen på Signal Iduna Park. 

Datum: 3 mars 2023
Avspark: 20:30
Arena: Signal Iduna Park (Dortmund)
Domare: S Jablonski (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Dortmund är favoriter enligt oddsen  

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Borussia Dortmund som är favoriter. Dortmund har visat en strålande forn och har vunnit samtliga nio matcher efter uppehållet. Det inkluderar åttondelsfinalen i Champions League mot Chelsea. Borussia Dortmunds fina form har gjort att de ligger i delad ledning i tabellen och drömmen om en ligatitel lever. 

RB Leipzig blandar och ger

En fjärde plats med fyra poäng bakom serieledarna är inte fy skam. Dessutom tog Leipzig poäng hemma mot Manchester City vilket gör att de fortfarande har chansen att nå kvartsfinal. Leipzig vann sin senaste match mot Frankfurt med 2-1. Har de vad som krävs för att hota Dortmund på bortaplan? 

Det blir en intressant match

Räkna med en intressant match mellan lagen. Dortmund vill säkerligen ha revansch efter förlust 0-3 i Leipzig i september. Formen till Dortmund är också riktigt fin med idel segrar efter uppehållet. Nu är förutsättningarna annorlunda i Bundesliga och vi tror att Dortmund är tillräckligt starka för tre poäng trots sin stora skadelista. Därför spelar vi Dortmund som vinnare till oddset 2,25 hos Expekt. 

Vårt speltips: Dortmund vinner mot Leipzig till oddset 2,25 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller