Drogheda United vs St. Patricks – Irland

Hemmalaget Drogheda United

Det verkar som om Drogheda United redan börjar förbereda sig för division två spel så som formen varit den här säsongen och så som det såg ut i förra veckan då det bara fortsatte. Galway United krossade dem med 4-1 och de ligger sist i tabellen men det är bara fem poäng upp till säker mark. Trots det verkar det omöjligt för dem att hitta ett sätt att vinna. Förlusten mot Galway var lagets fjortonde match utan någon vinst.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De flesta av de matcher som de förlorar har dem förlorat klart och släppt in massor av mål. De började den här säsongen med två raka vinster men av de resterade 21 matcherna har dem bara lyckats vinna två gånger till.

Bortalaget St. Patricks

St. Patricks har också haft sin del av dålig form men verkar börja hitta tillbaka till bättre spel. Nu har dem två raka vinster och det har dem inte haft på riktigt länge. Detta betyder att de går från nedflyttningsplats till en mer säker niondeplats men trots det har de bara en poäng upp till lagen nedanför på nedflyttningsplats. På bortaplan spelar dem inte lika bra som hemma och de har bara tagit en vinst på bortaplan under hela säsongen.

Så här tänker vi

Det kommer nog både ges och tas från båda lagen som borde vara desperata efter poäng. Vi tror därför på att Oavgjort till oddset 3.20 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Oavgjort till hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com