Ecuador vs Senegal – Speltips VM 2022

DEnner Valencia - Speltips Ecuador Senegalet har blivit dags för gruppspelet att avgöras och matchen mellan Ecuador och Senegal lär bli något alldeles extra. Ecuador lyckades något överraskande ta poäng mot Nederländerna och är vidare vid ett oavgjort resultat mot Senegal. För afrikanerna är seger ett måste om det ska bli åttondelsfinal. Därmed är det en extremt intressant match vi har att se fram emot mellan lagen. Vem kommer att ta sig vidare till åttondelsfinalen?

Datum: 29 november
Avspark: 16:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: C Turpin (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ecuador är knappa favoriter

Ecuador har imponerat i detta VM-slutspel. De började med att avfärda Qatar med enkelhet när de vann med 2-0. Därefter gjorde de en stark insats mot Nederländerna trots att de hamnade i tidigt underläge. Enner Valencia fick in kvitteringen i början av andra halvlek och förtjänade att vinna matchen. Men de fick nöja sig med en poäng vilket innebär att de måste ta poäng mot Senegal i Grupp A.

Senegal måste vinna

För Senegal är det glasklart. Seger mot Ecuador är ett måste för att det ska bli åttondelsfinal. Så länge inte laget tar poäng samtidigt som Nederländerna förlorar med tre mål mot Qatar, men det är lika sannolikt som 30 grader och sol i Kiruna på julafton. Nej, Senegal behöver en seger vilket tar de till åttondelsfinal.

Blir en tät match

Med så mycket på spel tror vi att det kan bli en krampaktig match. Skulle något av laget vinna blir det med uddamålet tror vi. Visst finns det målskyttar men oddsen hos svensk betting talar för en målsnål match. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,60 hos Betsafe.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Ecuador och Senegal till oddset 1,60.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller