Egypten vs Uruguay – Fotbolls-VM 2018

egypten salahDags för VM:s och Grupp A:s andra match i VM 2018 och det är Egypten som ställs mot Uruguay på Jekaterinburg Stadium. Inför matchen har allt handlat om ifall Salah ska bli frisk eller inte efter skadan i CL-finalen, men glädjande för alla utom Uruguay är att stjärnan är spelklar. Salah ställs mot Suarez och Cavani i en duell som luktar en hel del mål.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Egypten

Egyptens kval var spikrakt och man nådde enkelt VM. Lagets stora stjärna är utan tvekan Mohammed Salah som haft en makalös säsong i Liverpool, med 32 PL-mål på 36 matcher. Skytteligavinnaren har inte särskilt många världstjärnor runt omkring sig men samtidigt har Egypten en bra organisation med defensivt tänk, där Salah i princip ensam står för de offensiva aktionerna. Ska man lyckas mot Uruguay behöver man att Salah inte känner av skadan över huvud taget.

Bortalaget Uruguay

Uruguay vann VM på hemmaplan 1930 och vann turneringen även 1950 men sedan dess har man inte tagit något guld. Även om man har en stark anfallsduo i form av Luis Suarez och Edinson Cavani är det knappast en kandidat till VM-guldet. Dock är man favoriter att ta hem VM:s på pappret svagaste grupp. Nu gäller det att bevisa på högsta nivån att man är att räkna med och en seger mot Egypten är viktigt om vägen till gruppsegern fortfarande ska ligga vidöppen.

Så här tänker vi

Det finns mycket offensiva kvalitéer mellan båda lagen men försvarsspelet lämnar en del att önska. Egypten kommer att ligga med bussen parkerad men samtidigt är man sylvassa i omställningarna med Salah. Vi tror det blir en målfest mellan lagen, med tre världstjärnor som anfallare ligger det naturligt att spela på många mål. Vi väljer att spela på över 2,5 mål till oddset 2,40 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Egypten och Uruguay innehåller över 2,5 mål till oddset 2,40 hos Bethard.

Jonas Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com