Eibar vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Eibar

eibar-vs-real-betisEibar har gjort det bra som trots att alla har trott att man ska åka ur La Liga har hållit sig kvar år ut och år in. Detsamma händer i år men de har fått till en hyfsad start och det lilla laget från Baskien ser ut att redan nu kanske ha fått till en fjärde säsong i den spanska högsta ligan.

Om man vinner idag kommer man att ha fått ihop hela 40 poäng och vara lika med storlag som Atletico Madrid vilket är enastående bra med tanke på vilka små resurser som Eibar har.

Bortalaget Real Betis

Real Betis position i tabellen är sämre än Eibar men trots det har man en hel del bättre spelare i sin trupp än de spelare som Eibar förfogar över. Victor Sanchez är kanske en försiktigare tränare än vad Gus Poyet är och det lag han tränade förra säsongen var mästare på att spela oavgjort.

Han kommer förmodligen vara nöjd med att få med sig en poäng från dagens match och då ha tagit fyra poäng från hans två matcher som han har coachat. Så vi kan inte förvänta oss någon vild satsning i dagens match.

Så här tänker vi

Vi tror på spelet Oavgjort till oddset 3.10 hos redbet.

Vårt speltips: Oavgjort hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com