Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund

Lördag, baby! Äntligen helg och dags att ge sig ut på Europas spelmarknad. Matchen som väckt mitt intresse denna gång är den mellan Eintracht Frankfurt och Borussia Dortmund. Två lag som båda har en bra säsong i ryggen.
marco-reus-

Läget i lagen

Eintracht Frankfurt har en gedigen och lång skadelista bakom sig. Många viktiga spelare är antingen avstängda eller skadade, och det är dessutom spelare som har stor betydelse för laget. Seferovic är bland annat avstängd bara för att nämna någon.

Dortmund skadesituation ser helt ok ut, med tanke på att de ändå är i slutupptakten av säsongen. Gundugan och polacken Piszczek är de viktigaste spelarna för Dortmund som vi finner utanför laget. Bra spelare, men de är absolut ersättningsbara då Dortmund har en bred trupp.

Speltips

Dortmund har en bra dagsform för tillfället. De har dessutom en teoretisk chans att vinna ligan fortfarande, vilket inte lär ske, men i alla fall så lär de kämpa tills sista minuten är spelad. De vann med imponerade siffror på hemmaplan senast, visserligen mot ett mycket formsvagt Wolfsburg, men ändå. 5-1 slutade den matchen och det är siffror som talar sitt tydliga språk.

Eintracht Frankfurt då, jodå! De har gjort en helt ok säsong, om inte mer, utifrån deras egna förutsättningar. Deras dagsform är också den helt ok då laget vunnit sina två senaste, så de fortsätter trots allt prestera, trots skador på flertalet viktiga spelare. Däremot brukar de ha svårt mot de lite större lagen i ligan. Bland annat blev det en storförlust mot Leverkusen ganska nyligen. 3-0 slutade den matchen.

Jag tycker att Dortmund är stora favoriter i den här matchen, trots faktorn av bortaplan. Men jag tror inte att det kommer spela någon roll i det här läget. Deras spelare är flera klasser bättre än Frankfurts och deras försvar kommer att få jobba hårt i matchen, tro mig! Dortmund lär skaka Frankfurts försvar många gånger om och rinna igenom, med all säkerhet! Jag kommer att spela Dortmund att vinna + över 2,5 mål totalt i matchen till oddset 1,76 hos Comeon. Jag tror på Dortmund! Lycka till vid rygg.

Jag spelar på: bortalag att vinna + över 2,5 mål totalt i matchen. 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com