Eintracht Frankfurt vs Mainz – Bundesliga

Hemmalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurts förlust med 1-0 borta mot Wolfsburg avslutade en nio matcher lång svit utan förluster där fyra matcher var vinster och fem var oavgjorda. Nu ska man inte ta ifrån tränaren Niko Kovac någonting på grund av förlusten mot Wolfsburg för han har gjort om laget från ett bottengäng som hotats av nedflyttningsstrider till att vara ett riktigt bra och organiserat lag på bara ett halvår.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Eintracht Frankfurts hemmaform ska nog räcka till för att snabbt glömma förlusten mot Wolfsburg och återställa självförtroendet som fram till nu har varit på topp.

Bortalaget Mainz

Mainz vann med 3-1 på hemmaplan mot Hamburg i lördags och man avslutade den tre matcher långa förlustsvit man var inne i och man återtog tiondeplatsen i Bundesliga. Mainz form på hemmaplan finns det absolut inget att klaga på. På bortaplan som matchen spelas på idag är man mycket svagare och man är inne i en fyra matcher lång förlustsvit på bortaplan. Om man vill vända på det måste mittfältet och försvarsspelet fungera som det fungerar på hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Eintracht Frankfurt men vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com