Eintracht Frankfurt vs Mainz – Bundesliga

Hemmalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurts förlust med 1-0 borta mot Wolfsburg avslutade en nio matcher lång svit utan förluster där fyra matcher var vinster och fem var oavgjorda. Nu ska man inte ta ifrån tränaren Niko Kovac någonting på grund av förlusten mot Wolfsburg för han har gjort om laget från ett bottengäng som hotats av nedflyttningsstrider till att vara ett riktigt bra och organiserat lag på bara ett halvår.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Eintracht Frankfurts hemmaform ska nog räcka till för att snabbt glömma förlusten mot Wolfsburg och återställa självförtroendet som fram till nu har varit på topp.

Bortalaget Mainz

Mainz vann med 3-1 på hemmaplan mot Hamburg i lördags och man avslutade den tre matcher långa förlustsvit man var inne i och man återtog tiondeplatsen i Bundesliga. Mainz form på hemmaplan finns det absolut inget att klaga på. På bortaplan som matchen spelas på idag är man mycket svagare och man är inne i en fyra matcher lång förlustsvit på bortaplan. Om man vill vända på det måste mittfältet och försvarsspelet fungera som det fungerar på hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Eintracht Frankfurt men vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar