Elfsborg vs Hammarby – Allsvenskan

logo elfsborgAllsvenskan fortsätter och vad passar bättre än den spännande matchen mellan Elfsborg och Hammarby. Ett lag mellan bottenlaget Elfsborg mot ett Hammarby som jagar sitt andra SM-guld någonsin. Seger mot Elfsborg innebär att man tar tillbaka förstaplatsen från AIK medan en förlust innebär att laget ”bara” är på tredje plats. Det är två lag i behov av poäng som drabbar samman på plasten i Borås Arena.

Hämta din välkomsbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Elfsborg

Elfsborg hade en rejält tung vår och även om laget inte tillhörde förhandsfavoriterna var det nog inte många som hade trott att laget efter uppehållet skulle vara direkt inblandande i bottenstriden. Om sommareuppehållet har gjort sitt återstår att se men svartgult fick i alla fall en skön start på höstsäsongen när man besegrade Örebro med 2-1 i första matchen efter uppehållet. Den gången var det Victor Prodell som gjorde båda målen och Elfsborg lär hoppas att han fortsätter göra mål när det nu är snäppet vassare motstånd som kommer på besök.

Bortalaget Hammarby

Bajen var vårens överraskning i Allsvenskan men när säsongen sparkade igång igen den 9:e juli blev det direkt förlust mot Östersund med 2-1 trots fördelen av hemmaplan. Bajen lär dock vilja studsa tillbaka starkt men för det krävs det en seger borta mot bottenlaget Elfsborg. Hammarby saknar en del spelare som till exempel Simon Sandberg, Kennedy Bakircioglu på grund av skadekänningar, men även Björn Paulsen på grund av avstängning samt Erkan Zenging som fått ledigt för att han ska prata med andra klubbar.

Så här tänker vi

Visst var Hammarby bra i vår men frågan är om man håller hela vägen? Tappar man en del spelare nu i fönstret kan det bli tufft och dessutom har Elfsborg fått luft under vingarna efter den tunga bortasegern mot Örebro senast. Vi tror därför Elfsborg är snäppet vassare och väljer att spela på hemmaseger till oddset 2,20 hos Unibet.

Vårt speltips: Elfsborg vinner över Hammarby till oddset 2,20 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com