Elfsborg vs MFF – Allsvenskan

tifo supermackanÄntligen är dagen här som alla har väntat på. Efter en ruskigt lång vargavinter är det dags att sparka igång Allsvenska i fotboll igen. Vi väljer att bevaka matchen mellan gulklädda Elfsborg och regerande och mesta mästaren Malmö FF. Senaste mötet på Borås Arena slutade i seger för MFF, efter att Jo Inge Berget avgjort matchen på tilläggstid. Det känns som en evighet sedan sist men nu ställs lagen mot varandra igen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Elfsborg:

Elfsborg har haft ett lugnt vinterfönster och fått behålla största delarna av laget. Förra säsongen är något man helst vill glömma då tränaren Magnus Haglund fick lämna i slutet av säsongen. Nu talar allt för att det ska gå lite bättre, men Elfsborg lär ändå bli ett lag i mittenregionen. Spetsen saknas för att kunna hota i toppen men samtidigt är man alldeles för bra för att hålla till i bottenskiktet.

Bortalaget Malmö FF:

Mesta mästarna MFF är stora favoriter att hem Allsvenskan för tredje året i rad. Trots att man har tappat en halv startelva med stjärnor har sportchefen Daniel Andersson som vanligt gjort ett bra jobb med ersättare. Sören Rieks, Arnor Traustasson, Eric Larsson och Bachirou är bara några exempel på stjärnor som värvats in från konkurrenter. Det ska bli intressant att se hur laget klarar av att balansera sommarens Europaspel med Allsvenskan 2018.

Så här tänker vi:

Malmö ser ruskigt starka ut och gick ganska komfortabelt vidare till finalen i Svenska Cupen. Detta efter att besegrat medias kelgris Östersund på bortaplan i semifinalen. Tränaren Magnus Pehrsson har lovat SM-guld och naturligtvis vill man börja säsongen med en seger. Trots att det är en tuff bortamatch ska MFF inte ha några problem att ta hem segern. Vi väljer därför att spela seger för Malmö till oddset 2,06 hos Nordicbet.

Vårt speltips: MFF besegrar Elfsborg till oddset 2,06 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com