Elfsborg vs MFF – Allsvenskan

tifo supermackanÄntligen är dagen här som alla har väntat på. Efter en ruskigt lång vargavinter är det dags att sparka igång Allsvenska i fotboll igen. Vi väljer att bevaka matchen mellan gulklädda Elfsborg och regerande och mesta mästaren Malmö FF. Senaste mötet på Borås Arena slutade i seger för MFF, efter att Jo Inge Berget avgjort matchen på tilläggstid. Det känns som en evighet sedan sist men nu ställs lagen mot varandra igen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Elfsborg:

Elfsborg har haft ett lugnt vinterfönster och fått behålla största delarna av laget. Förra säsongen är något man helst vill glömma då tränaren Magnus Haglund fick lämna i slutet av säsongen. Nu talar allt för att det ska gå lite bättre, men Elfsborg lär ändå bli ett lag i mittenregionen. Spetsen saknas för att kunna hota i toppen men samtidigt är man alldeles för bra för att hålla till i bottenskiktet.

Bortalaget Malmö FF:

Mesta mästarna MFF är stora favoriter att hem Allsvenskan för tredje året i rad. Trots att man har tappat en halv startelva med stjärnor har sportchefen Daniel Andersson som vanligt gjort ett bra jobb med ersättare. Sören Rieks, Arnor Traustasson, Eric Larsson och Bachirou är bara några exempel på stjärnor som värvats in från konkurrenter. Det ska bli intressant att se hur laget klarar av att balansera sommarens Europaspel med Allsvenskan 2018.

Så här tänker vi:

Malmö ser ruskigt starka ut och gick ganska komfortabelt vidare till finalen i Svenska Cupen. Detta efter att besegrat medias kelgris Östersund på bortaplan i semifinalen. Tränaren Magnus Pehrsson har lovat SM-guld och naturligtvis vill man börja säsongen med en seger. Trots att det är en tuff bortamatch ska MFF inte ha några problem att ta hem segern. Vi väljer därför att spela seger för Malmö till oddset 2,06 hos Nordicbet.

Vårt speltips: MFF besegrar Elfsborg till oddset 2,06 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com