Elfsborg vs Östersunds FK – Allsvenskan

Hemmalaget Elfsborg

Elfsborg vs Östersunds FKElfsborgs säsong så här långt har varit allt annat är bra. Förra året slutade man på 4de plats och nu ser det ut som om man ska sluta ännu lägre ner i tabellen. Forna mästarna går inte riktigt att känna igen längre.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man spelat ungefär halva säsongen och man ligger nu på en 6de plats och man har tagit 21 poäng på 14 matcher. Ovanför Elfsborg i tabellen återfinns Örebro och AIK med endast tre poäng mer. Eflsborg har inte spelat Europaspel på ett tag och det beror mest av allt på dåligt självförtroende.

Bortalaget Östersunds FK

Östersunds FK säsong är helt annorlunda jämfört med Elfsborgs. Man kvalificerade sig till denna säsong genom att komma tvåa i Superettan och nu spelar man för första gången på 19 år i Allsvenskan. Dessutom gick man upp till superettan förra året så man har verkligen ingenting att skämmas för. Man spelar en mycket bra fotboll och det betalar sig.

Just nu är man på en hedrande 9de plats och man har tagit 19 poäng på 14 matcher och man är 5 poäng före lagen på nedflyttningsplats. Formmässigt vinner man någon match och sedan förlorar man några stycken. Men man är nya i ligan och man gör så gått det går efter det material man har.

Så här tänker vi

Vi tror att Elfsborg kommer att försöka trycka på och spelar Eflsborg Över 2.5 mål till oddset 3.25 hos NordicBet

Vi spelar: Elfsborg Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar