Elfsborg vs Östersunds FK – Allsvenskan

Hemmalaget Elfsborg

Elfsborg vs Östersunds FKElfsborgs säsong så här långt har varit allt annat är bra. Förra året slutade man på 4de plats och nu ser det ut som om man ska sluta ännu lägre ner i tabellen. Forna mästarna går inte riktigt att känna igen längre.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man spelat ungefär halva säsongen och man ligger nu på en 6de plats och man har tagit 21 poäng på 14 matcher. Ovanför Elfsborg i tabellen återfinns Örebro och AIK med endast tre poäng mer. Eflsborg har inte spelat Europaspel på ett tag och det beror mest av allt på dåligt självförtroende.

Bortalaget Östersunds FK

Östersunds FK säsong är helt annorlunda jämfört med Elfsborgs. Man kvalificerade sig till denna säsong genom att komma tvåa i Superettan och nu spelar man för första gången på 19 år i Allsvenskan. Dessutom gick man upp till superettan förra året så man har verkligen ingenting att skämmas för. Man spelar en mycket bra fotboll och det betalar sig.

Just nu är man på en hedrande 9de plats och man har tagit 19 poäng på 14 matcher och man är 5 poäng före lagen på nedflyttningsplats. Formmässigt vinner man någon match och sedan förlorar man några stycken. Men man är nya i ligan och man gör så gått det går efter det material man har.

Så här tänker vi

Vi tror att Elfsborg kommer att försöka trycka på och spelar Eflsborg Över 2.5 mål till oddset 3.25 hos NordicBet

Vi spelar: Elfsborg Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com