Empoli vs AS Roma – Speltips Serie A

Ett skadedrabbat AS Roma inledde starkt med tre segrar på de fyra inledande matcherna. Men sedan dess har det inte gått lika smärtfritt. Förlust mot Udinese med 0-4 senast i Serie A samt torsk mot bulgariska Ludogorets gör att Roma nog behöver studsa tillbaka och ta en poäng. De ställs mot ett Empoli som kryssat sig igenom säsongen. Fyra kryss och en förlust på de fem inledande matcherna är deras facit i Serie A.

Datum: 12/9 – 2022
Avspark: 20:45
Arena: Stadio Carlo Castellani (Empoli)
Domare: L Marinelli

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Empoli väntar på säsongens första seger

Empoli visar sig vara svårslagna denna säsongen då de spelat oavgjort i fyra raka ligamatcher. Dock behöver laget snart börja vinna då det knappast går att kryssa sig igenom en hel säsong. Nu tar de emot ett AS Roma som är skakat efter två svaga prestationer. Vad händer om Roma förlorar ännu en gång i Serie A?

En viktig match för AS Roma och Mourinho

Mourinho brukar göra en stark första säsong och han lyckades vinna Europa Conference League med AS Roma. Men frågan är hur det går hans andra säsong som ansvarig? Laget inledde starkt med segrar mot Salernitana, Cermonese och Monza samt kryss borta mot Juventus. Men därefter har det alltså blivit förlust mot Udinese med hela 0-4 samt förlust mot Ludogorets från Bulgarien.

Roma studsar tillbaka

Roma är ganska klara favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor. Vi tror att de också kommer klara av att vinna matchen mot Empoli. Därför spelar vi Roma som segrare till oddset 1,72 hos Speedybet.

Vårt speltips: Roma vinner borta mot Empoli till oddset 1,72 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com