England vs Australien – Vänskapsmatch

England vs AustralienEngland laddar upp efter matchen mot Turkiet i denna den andra matchen av tre. England var långt ifrån övertygande när man slog Turkiet med 2-1 och med nöd och näppe lyckades vinna. Försvaret såg svagt ut många gånger och övertygade inte under matchen. Kanske beroende på att Chris Smalling inte var med och att England med ett tursamt sista mål av Jamie Vardy gjorde att man vann. Harry Kane gjorde första målet och sedan kvitterade Calhanoglu.

Spela hos Comeon och dubbla din första insättning upp till 3000 kr. Klicka här!

Trots att man saknar flertalet spelare från Manchester United som spelar FA Cup final visade denna vänskapsmatch ett alternativ av spelare i en startuppställning.Hodgson gjorde bara två byten under matchen och spelare som Ross Barkley och Andros Townsend fick sitta på bänken. Idag fredag kommer Hodgson säkert ta ut några Manchester United spelare också.

Vinsten mot Turkiet var den 8de av 10 möjliga och är nästan ett perfekt resultat så långt. Men trots det finns det allvarliga frågetecken om England verkligen kommer att ta sig så långt som de själva hoppas och tror på.

Australien är inte alls i någon dålig form själva och kommer in till den här matchen genom 7 vunna av 10 möjliga. Men motståndet i dag i form av England kommer att bli för svårt och vi spelar vinst för England till oddset 3.5 hos comeon

Vi spelar: 1a, vinst för England

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar