England vs Australien – Vänskapsmatch

England vs AustralienEngland laddar upp efter matchen mot Turkiet i denna den andra matchen av tre. England var långt ifrån övertygande när man slog Turkiet med 2-1 och med nöd och näppe lyckades vinna. Försvaret såg svagt ut många gånger och övertygade inte under matchen. Kanske beroende på att Chris Smalling inte var med och att England med ett tursamt sista mål av Jamie Vardy gjorde att man vann. Harry Kane gjorde första målet och sedan kvitterade Calhanoglu.

Spela hos Comeon och dubbla din första insättning upp till 3000 kr. Klicka här!

Trots att man saknar flertalet spelare från Manchester United som spelar FA Cup final visade denna vänskapsmatch ett alternativ av spelare i en startuppställning.Hodgson gjorde bara två byten under matchen och spelare som Ross Barkley och Andros Townsend fick sitta på bänken. Idag fredag kommer Hodgson säkert ta ut några Manchester United spelare också.

Vinsten mot Turkiet var den 8de av 10 möjliga och är nästan ett perfekt resultat så långt. Men trots det finns det allvarliga frågetecken om England verkligen kommer att ta sig så långt som de själva hoppas och tror på.

Australien är inte alls i någon dålig form själva och kommer in till den här matchen genom 7 vunna av 10 möjliga. Men motståndet i dag i form av England kommer att bli för svårt och vi spelar vinst för England till oddset 3.5 hos comeon

Vi spelar: 1a, vinst för England

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com