England vs Frankrike – Speltips VM 2022

Mbappe VM speltips kvartsfinal Frankrike - EnglandEngland mot Frankrike i en kvartsfinal i VM kittlar givetvis något alldeles extra. Framförallt med tanke på hur bägge nationer har presterat i VM 2022. Bägge lagen har haft en relativt komfortabel väg till kvartsfinal men har samtidigt övertygat. England slog ut Senegal med 3-0 i åttondelen medan Frankrike vann mot Polen med 3-1. Nu återstår det att se vem av lagen som går till semifinal men vi kan i alla fall räkna med att det blir jämnt.

Datum: 10 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: W Sampaio (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England har imponerat

Det unga engelska laget har verkligen imponerat och det såg riktigt bra ut i åttondelsfinalen mot Senegal framförallt. Då valde Southgate att starta Phil Foden till vänster vilket gav en helt annan dynamik i offensiven jämfört med Sterling. Nu är dock Sterling tillbaka i truppen efter att ha flugit hem till England efter ett inbrott. Frågan är hur Southgate väljer att formera laget denna gång.

Frankrike har Mbappe

Kylian Mbappe vann sitt första VM-guld 2018 och har varit det stora utropstecknet i VM 2022 också. Han sänkte Danmark med två mål och gjorde också två mål i åttondelsfinalen mot Polen. Det finns flera andra hot i det franska laget men Mbappe är den som England verkligen måste stoppa. Det blir spännande att se Mbappe utmana Harry Maguire.

Frankrike vinner och Englands saga tar slut

England har verkligen imponerat i detta VM med sitt unga lag. Spelare som Bellingham, Sakha och Foden visar att det går att vara riktigt bra trots ung ålder. Men Frankrike känns för bra trots alla avbräck och därför tror vi också att de kommer att kunna ta hem detta. Oddsen hos svensk betting håller Frankrike som favoriter. Vi väljer att spela Frankrike som vinnare till oddset 2,40 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Frankrike vinner över England till oddset 2,40 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller