England vs Iran – Speltips VM 2022

Englands lagkapten Harry Kane har talat om att självförtroendet är bra i det engelska laget efter semifinal i VM 2019 och ett silver i EM förra sommaren. Men formen fram till VM har inte varit särskilt bra och laget har inte vunnit en tävlingsmatch under 2022. Nu ska det dock bli ändring på detta när Iran står för motståndet. Ett Iran som förväntas sluta sist i VM:s näst lättaste grupp på pappret. Tar England tre poäng som förväntat?

Datum: 21 november
Avspark: 14:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: R Claus (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England hoppas ta en enkel seger

Gareth Southgate har bra track record vad gäller mästerskap för England. Semifinal i VM 2018 och final i EM förra sommaren. Nu hoppas han kunna leda laget till VM-guld men oddsen hos svenska bettingsidor har höjts ganska rejält på England som VM-vinnare. England hoppas kunna vinna sin grupp och undvika favoriten i Grupp A, Nederländerna, i en åttondelsinal. Men först behöver laget besegra Iran i premiären.

Iran ska inte ha en chans

Iran har inget lag som ska kunna hota England, oavsett hur formsvaga England är. Nationen har hamnat i fokus för andra grejer fram till VM 2022 och laget har helt enkelt inte några direkta världsstjärnor. Laget förväntas komma sist i gruppen även om den är en av de lättare i detta VM. Vi tror Iran kommer att få det tufft och framförallt mot England i premiären som är gruppens starkaste lag.

England tar en komfortabel seger

Vi tror att England kommer att ta en ganska komfortabel seger mot ett motstånd som inte ska ha en chans. Allting pekar på att England kommer att vinna och även om laget inte imponerat under året har de många spelare i form. Därför spelar vi att England vinner över Iran till oddset 1,33 hos Snabbare.

Vårt speltips: England vinner över Iran till oddset 1,33 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller